Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaza van a haveromnak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van a haveromnak vagy csak pusztán szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Egész nap otthon ül, a koliban ki sem mozdul a szobából ahelyett, hogy megpróbálna csajozni. Látszik rajta, hogy frusztrált meg zavarja, hogy nincs senkije, de ha mondom neki, hogy itt van ez a csaj is, az a csaj csak pesszimistán hozzám vágja, hogy: nekem csaj? Túl jól néznek ki hozzám stb... és inkább meg sem próbálja.

Egyébként egyáltalán nem csúnya arcra sem, magas is, több lány is érdeklődött már felőle.

2018. okt. 9. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

Mert fél, hogy csalódni fog, és becsapják..

Légy megértő vele.

2018. okt. 9. 14:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Az vagyok, csak nem tudom összeegyeztetni az önbizalomhiányát a külsejével.
2018. okt. 9. 14:30
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
2 Hagyd, majd ha eljön az a nő az életébe, aki neki lesz rendelve, le fogja tudni vetkőzni a gátlásait, és ki fog tudni bújni az odujából:D
2018. okt. 9. 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:
A végtelenségig nem kuksolhat a sötét szobában... Majd, ha elege lesz mindenből, akkor tenni is fog érte, hogy jobb legyen!
2018. okt. 9. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
23%
Igaza sincs, de nem is szerencsétlen a haverod... egyszerűen most ilyen fázisában van az életének, majd megváltozik ez.
2018. okt. 9. 15:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem ebből inkább az jőn le h csak nem társasági ember.

Ha neki jó így akkor hagyjad.

2018. okt. 9. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!