Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más szerint is igaza van az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más szerint is igaza van az inceleknek?

Figyelt kérdés
Bár én nő vagyok, de szerintem nagyon nehéz szituációban vannak. Az állatvilágban ugyanez megy, csak azt mindenki természetesnek veszi, pedig az evolúció mindkét esetben lesz*rja, hogy egy egyén szeretetre vágyik. Erre azt tanácsolják nekik, hogy legyen sok pénze, legyen divatos, magabiztos, humoros, művelt - mindezzel meg jobb esetben kap egy olyan nőt, aki ezek közül egyik se, és nem is akar tenni érte. Nyilván vannak kivételek, de nem azért van ennyi ilyen férfi, mert mind nőgyűlölő hulladék. Nem értem, miért ők örvendenek ekkora közutálatnak. Egy olyan embernek, akinek soha nem akadt problémája a társkeresés terén könnyű felhúznia magát azon, hogy miért "követel" egy éveken keresztül magányosan élő ember törődést.

2018. dec. 7. 18:47
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
78%
Mások szerint is. Megin mások szerint meg nem.
2018. dec. 7. 18:49
 2/35 A kérdező kommentje:
az igen [link]
2018. dec. 7. 18:50
 3/35 anonim ***** válasza:
87%
Úgy tudom az incelség nem egy választás kérdése vagy egy ideológia (tehát nem értem miben lehetne igazuk, vagy sem), hanem olyan férfiak, akik sok éves-évtizedes távon nem tudnak barátnőt/szexet/kapcsolatot/szerelmet szerezni egyáltalán.
2018. dec. 7. 18:50
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
"Nem értem, miért ők örvendenek ekkora közutálatnak." Menj fel egy incel subredditre -bár zártak és megtudod...
2018. dec. 7. 18:52
 5/35 anonim ***** válasza:
82%

"hanem olyan férfiak"...

nem... olyan bárkik, férfiak vagy nők.

2018. dec. 7. 18:56
 6/35 A kérdező kommentje:

#3 igen, csak szerintük nem teljesen az ő hibájuk ez, míg mások azt mondják, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indul, senki sem túl csúnya, mindenki válogathat, stb.

#4 ja felmentem, és beszéltem privátban direkt azokkal, akik durvább dolgokat írtak ki (amikkel én sem értek egyet) - mind depressziós, magányos ember akiket eddig minden nő elutasított, és ez az erősen nőgyűlölő, extrémista hozzáállásuk csak egy védekező mechanizmus. nyilván azt sem mondom persze, hogy akkor az ilyen viselkedés megengedhető, viszont szerintem nem is a valóságot takarja általában (kivéve néhány szélsőséges esetet).

2018. dec. 7. 18:58
 7/35 anonim ***** válasza:
98%

Nem igazán értem, hogy miben lenne igazuk a kérdésed alapján. Több okból is lehetsz magányos aminek lehet az az oka, hogy szimplán tutyimutyi, esetleg nőgyűlölő vagy csak szociális analfabéta esetleg mentálisan sérült vagy. Számtalan oka lehet igazából ennek és tény, hogy sokan szeretnek ítélkezni ami igazából mindenkinek a saját dolga, de szerintem nem várható el, hogy az olyan embereket akik csak fröcsögnek és undorító nőgyűlölő szövegeket írogatnak nap, mint nap, hogy egy csepp tiszteletet is kapjanak bárkitől.

Igazából koránt sem alkalmas mindenki arra, hogy egy egészséges párkapcsolata lenne, tenni ellene és próbálkozni persze lehet és kell is, de van az a szint, amikor igazából nem kell rajta csodálkozni, hogy nincs senkije.

2018. dec. 7. 19:01
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most miben van igazuk? Ez nem derult ki.
2018. dec. 7. 19:02
 9/35 anonim ***** válasza:
94%

De most kérdező, akkor ezen logika szerint a molesztált, megerőszakolt (ami azért messze durvább, mint pár elutasítás) lánybarátnőm is jogosan vágyna ismeretlen, ártatlan férfiak kínzására, csoportos megerőszakolására? Vagy őt már nem értenéd meg ennyire?

(Mondjuk szerintem a kérdező férfi és hasonló cipőben járhat, mint az incelek)

2018. dec. 7. 19:05
 10/35 A kérdező kommentje:
szerintem azt nem akarja felismerni a legtöbb ember, hogy a nem és a testi adottságok nagyon nagy kihatással vannak a társkeresésre, rossz esetben szinte teljesen ellehetetlenítik. persze ha egy nyomorék NEET vagy, akkor az ellen lehet tenni, de van aki mindent megtesz, mégsincs semmi sikere, míg egy jóval átlag feletti külsejű férfi 0 befektetéssel még válogathat is.
2018. dec. 7. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!