Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véleményetek szerint én reagálom túl, és ha nem akkor hogyan értessem meg vele, hogy ez nekem nem esik jól?
Figyelt kérdés
Sziasztok, én egy olyan problémával fordulok felétek, hogy a párommal, akivel már hosszabb ideje egy párt alkotok, sokat vitázunk a humor érzékén. Több alkalommal megjegyzéseket tesz a családomra és a barátaimra, persze nevetve és nem komolyan gondolva, de számomra ez fájó pont. Próbálom vele megértetni és hála Istennek ritkul ezeknek a megjegyzéseknek a száma, de még mindig előfordul és ez bántó. Amúgy egy tündéri pasiról van szó, az életem szerelméről és nagyon szeretném, ha ez az egyetlen vita forrásunk is megszűnne. Van esetleg köztetek olyan, akinek a párja szintén durvább humorérzékkel van megáldva? Egyébként a tettei nagyon pozitívak mindigis, épp ezért nem tudom felfogni, hogy a szavai néha miért mást mutatnak. Ja apropó én vagyok a nő :) előre is köszönöm szépen a válaszokat. Jöhetnek privát üzenetben is.2018. nov. 10. 21:52
1/15 anonim válasza:
Mivel egyetlen konkrét esetet sem írsz, nem lehet eldönteni, hogy túlreagálod-e. Ha mindig közlöd vele, hogy rosszul esik neked az ilyen vicc, lassan elmaradoznak majd.
2/15 A kérdező kommentje:
Pl. múltkor a bátyám elesett otthon, en meséltem neki amikor találkoztunk és ő röhögött, azt mondta a bátyámra hogy idióta. Én erre természetesen felkaptam a vizet, mire ő közölte hogy tudom mennyire bírja és hogy ő ezt a szót nagyon gyakran használja. Egyébként tényleg imádja a bátyám, de ezt a beszólást nyilván nem tudja :D
2018. nov. 10. 22:00
3/15 anonim válasza:
Nekem a volt párom folyton lekezelt de sosem tudatosan. Egyszer vendégségben voltunk, elég sokat ivott és kinevetett a munkám miatt. Kellemetlen szitu volt nekem is meg a vendéglátóknak is. Általában ilyen félmondatokat eresztett meg amikkel éreztette, hogy ő több nálam. Emellett ugyanígy voltam vele mint te, hogy szerettem nagyon és alapvetően ő is kedves volt és figyelmes. Aztán egyszer, sok év után elszabadult a pokol és akkor láttam be, hogy hiába a sok-sok év, itt bizony közel sem vagyunk egyenrangúak. Olyat tett amivel porig alázott és ami nem megbocsátható, így már nem vagyunk együtt.
4/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom kedves válasz adó, de ha két ember nem tartozik össze, akkor hosszútávon jobb a különválás. Nálunk hála Istennek nincs lekezelés, ezt én a mi esetünkben nem annak nevezném, de problémának őszintén a mi kapcsolatunkban is probléma amit leírtam. A másik oldalról én sem vagyok hibátlan, elég erős karakter vagyok én is és én is van, hogy meg bántom. Csak nekem a családom a mindenem és azért nehéz ezt elviselni, mert őt is nagyon szeretem.
2018. nov. 10. 22:10
5/15 anonim válasza:
Az, amit leírtál, nem nagy dolog szerintem, inkább a közvetlenség jele, mintsem ártási szándék. Van valami durvább sztori, vagy mindegyik kb egyenértékű ezzel?
6/15 anonim válasza:
Én az elesős sztori hallatán talán megkérdeztem volna: bepiált a sógor? Nem kell olyan szigorúan venni a dolgokat, ha tudod, hogy igazából bírják egymást.
7/15 A kérdező kommentje:
De amit kérdeztél volna az számomra mégis poénosabb lett volna :D
Odáig vannak egymásért, ne tessék félreérteni :D
2018. nov. 10. 22:18
8/15 anonim válasza:
Szerintem egy kissé túlérzékeny vagy. Ilyeneket nem kell komolyan venni, sokkal durvább humorom van,mégse sértődik meg a férjem vagy a családja.
9/15 anonim válasza:
Szerintem a te dolgod eldönteni egyedül, hogy neked ez sértő vagy nem. Ebben nincs objektivitás. Nekem sima barátnőm volt olyan, hogy mindenkinek beszólt, és szerinte ő megtanítja másokat nevetni saját magukon. Persze ha visszaszóltál, te voltál a bunkó.
AMÚGY meg mindenki rendes, ha nem nézzük a rossz tulajdonságait.
10/15 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy valószínűleg túl érzékeny vagyok, de én akkor is ilyen vagyok, ha a családomról van szó. Egyébként ha annyira szeret akkor nem tudom miért nem érti meg ezt. Persze másrészről nekem is vannak a számára bántó tulajdonságaim.
Mindenkinek ment amúgy a zöld kéz :)
2018. nov. 11. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!