Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak általánosít vagy igaza van?
A saját rossz tapasztalatát vetíti rá más ártatlan emberekre.
Akkor most az a nő, aki csalódott néhány pasiban, akkor szerinted mennyire mond igazat azzal, hogy minden pasinak csak d..gásra kell a nő?
Ne hallgass a haverodra. Sok sikert és boldogságot kívánok nektek. :)
Megint én.
Pedig ez a legostobább dolog a világon, általánosítani, főleg sokan úgy teszik, hogy igazából semmi tapasztalatuk, csak hallották innen-onnan.
Számomra már az is meglepő volt, hogy azon elcsodálkoztak, tudok főzni és dolgozom, fenntartom magam és a lakásomat és nem várom el, hogy a férfi eltartson, valamint nem a plázákban töltöm a szabadidőmet, hanem értelmesebb dolgokkal foglalkozom. Sőt, még olvasni is szeretek... rengeteg az előítélet az emberekben. Nem mondom, hogy nincsenek ilyen nők és Budapesten valószínűleg több van, mint más városokban vagy vidéken, de nem törvényszerű, hogy valaki csak azért hülye, mert a fővárosban született és/vagy él.
Pestiként meg azt tapasztalom, hogy a vidékiek nézik le a fővárosiakat, mert azt gondolják, hogy azok lenézik őket. Ám egyetlen fővárosit sem hallottam, aki lenézné a vidékieket.
És én spec nem vettem észre igazán különbséget aközött, hogy valaki fővárosi vagy vidéki, nem értem, mi ez a misztifikálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!