Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányoknak hogyan engedikeg a szülei, hogy mondjuk az 10-20 évvel idósebb pasival legyenek együtt?

Figyelt kérdés
2019. febr. 25. 15:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
58%

20 Mibe szóltam bele te agyhalott? Tanulj meg olvasni. Annyit írtam, hogy érdekes ízlése van annak aki így vàlaszt, semmi többet. Pont leszarom ha a 20 éves 50 éves bàcsival jàr, vagy a 25 éves lànynak 35 éves palija van. Nekem édes mindegy.

Nem àrtana még koptatni az iskolapadot, ha nem megy a szövegértelmezés. Vagy akàr égetheted magad tovàbbra is ilyen megnyilvànulàsokkal, ha az neked jó.

2019. febr. 26. 11:52
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem, te egy az egyben lenézted azokat a kapcsolatokat, ahol van korkülönbség, a hangsúlyból teljesen ez jött le.

Màsnak, köztük nekem is pedig az a furcsa, hogy te egy gyereket szedtél fel magad mellé, hacsak nem 30-on túl mentél màr férjhez.

2019. febr. 26. 12:13
 23/24 anonim ***** válasza:

25 évesen mentem férjhez, egy 22 èves férfihoz aki marhàra nem gyerek. Semmilyen szinten. (24/21 évesen jöttünk össze. 4-5 évvel idősebb pasikkal is randiztam. Egyik alkalmatlanabb volt komoly kapcsolatra mint a màsik. Az egyiknek csak a kocsma meg a pia , bulika, félredugàs kombo volt fontos, kb minden nőjét megcsalta mert szerinte egy pasinak az jàr. a màsik meg 1 randi utàn egyedül döntött arról hogy màrpedig mi ketten a 2. randin dugni fogunk. Hàt rohadtul nem. Ilyen agyatlan alakokkal nem àllok össze csak mert elvileg x évvel öregebbek. Eszük attól még nem sok volt. Tudod ki a gyerek. Max te. Agyilag!

Senkit sem néztem le. Az a te problémâd, hogy mit képzelsz bele.

2019. febr. 26. 16:11
 24/24 anonim ***** válasza:
A lenézés tőled jött egyébként. Gyereknek nevezni egy felnőtt embert, csak mert fiatalabb mint a pàrja? Vedd észre magad!
2019. febr. 26. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!