Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányoknak hogyan engedikeg a szülei, hogy mondjuk az 10-20 évvel idósebb pasival legyenek együtt?
Jaj ha még csak ez lenne... Semmit sem csinálhato, sem hova sem mehetek, a hajamat sem vágathatom el... Nyomoznak utánam, mikor nyeretem wgy tabletet abban is bent kutattak folyamatban, meg kiírta ez értesítéseket... Fiúkkal szóba sem állhatok, nemhogy valami...
Csak kíváncsi voltam, hogy ezt másnak hogyan engedik meg. Állandóan azt mondják, ha valakinek barátja van, hogy "szégyent hozott a családra, meg ott is gond van, nem csak itt"... Meg hogy a szomszédja, hogy kiverte a lányából mikor valakivel együtt volt... Ő is ezt tenné...
Jaj te szoktál a család kategóriába írni kérdéseket. Kérj segítséget rokontól.
Nekem egyszer mondta édesanyám, hogy ne várjak semmit egy jóval idosebbtől. De ő normális hangnemben magyarázott.
Ha 18+ akkor közük nincs hozzá kivel van együtt a lányuk. Elmúltak már azok az idők, amikor a szülők szabták meg kivel legyen a gyerekük.
Normális ember nem is hagyja, hogy a szülei ebbe beleszóljanak.
Anno én pl az első 2 kapcsolatomról be sem számoltam a szüleimnek. Igaz, már 19 voltam, de egyszerűen nem éreztem úgy, hogy el akarom mondani. Mindegy. A lényeg, hogy nem beszéltem róla. Suli után találkoztunk és kész. Mai napig nem tudják, már nincs is jelentősége mi volt 14 éve. Aki a legfontosabb lett az életemben, őt ismerik és ez elég is:)
K-rva k_rvát nevel, ilyen egyszerű.
24 évesen sem kéne 10 évvel idősebb pasi, Jézus, még belegondolni is durva.
Milyen undorító fattyaknak lenni? Azt hittem manapság már nem divat, ezt a szót használni arra, aki nem egy házasságba születik...
Plusz, én is erről beszélek, hogyha bejelenteném, higy 40 éves barátom van, másnap már nem élnék...
Ja régen, nem persze... Csak akkor volt divat, hogy 16 éves lányokat hozzáadzak egy 40-eshez, a családban is volt rá példa... Csaknannyi különbséggel, hogy ott a lány nem akarta ezt...
Meg én a korombeli 16-22 éveseket mimdig is gyerekesnek tartottam, ami igaz...
Mivel senkinek semmi köze hozzá, hogy a férjed fiatalabb tőled utolsó hozzàszóló, akkor gondolom te sem akarsz beleszólni màs kapcsolatàba, teszem fel olyanokéba, ahol viszont van korkülönbség, akàr jelentősebb is.
Ja, az màr nem megy, hogy ne üsd bele az orrod, értem.De hozzàd senki ne szóljon, míg te mindenbe beleszólhatsz.
Érdekes hozzààllàs.
Kérdező, 22 évesen minden tovàbbi nélkül a sajàt làbadra àllhatsz, semmi közük a magànéletedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!