Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként is lehetek olyan szerencsétlen, hogy soha egy férfit se találok akivel kölcsönösen szeretjük egymást és együtt vagyunk?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok (tudom még fiatal).. de mondjon bárki bármit egy szerencsétlenségnek tartom magam amiatt, hogy nem volt még egyetlen kapcsolatom se. Nem hiszem h csúnya lennék vagy bármi. Gonosz meg bunkó se vagyok. Mégis egyre inkább magányosnak érzem magam emiatt. Persze hébe hóba voltak flörtjeim meg voltam 1x szerelmes is, de sose voltam úgy együtt valakivel h kijelenthetném boldog vagyok valakivel.
2019. jan. 18. 19:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
60%
Hány privát jött eddig? xD
2019. jan. 18. 19:47
 2/29 anonim ***** válasza:
68%
bárkivel megeshet
2019. jan. 18. 19:48
 3/29 anonim ***** válasza:
79%
Nőként is lehetsz olyan szerencsétlen, nem ettől függ. Azt viszont ne várd, hogy majd az öledbe hullik egy férfi és egyből minden ott lesz készen. Egy kapcsolatot kialakítani nehéz, normálisan fenntartani még nehezebb, ha nem teszel érte akkor nem lesz. Ez ilyen egyszerű.
2019. jan. 18. 19:49
 4/29 anonim ***** válasza:
79%

Én is igy vagyok ezzel... Elbeszélgetek bárkivel, de nehezen találok olyat ,akivel egy hullámhosszon vagyok. Ha mégis, olyan a szerencsém, hogy vagy barátja van vagy valami más bekavar. Na, de majd egyszer :)

21/f

2019. jan. 18. 19:52
 5/29 anonim ***** válasza:
62%
Persze, nekem volt komoly kapcsolatom,meg utana is rovidebb,meg ilyen komolytalan semmisegek, de egyebkent azota nem.
2019. jan. 18. 19:52
 6/29 anonim ***** válasza:
9%
Ronda meg még válogatós is. Igazi főnyeremény!
2019. jan. 18. 19:53
 7/29 A kérdező kommentje:
Sose vártam arra h majd jön a szőke herceg fehér lovon. Sokat megyek el itthonról. Néha bulizni, néha barátokkal ide oda, könyvtárba és még tanfolyamra is járok. De valahogy azt érzem nagyon más vagyok és emiatt észre se vesznek.
2019. jan. 18. 19:54
 8/29 anonim ***** válasza:
82%
Szerencsétlen bárki lehet, még a legjobb külső és belső tulajdonságú emberek is, és itt most ezt a "szerencsétlen" szót nem pejoratív értelemben használom, hanem szó szerint van ilyen, hogy valakinek egész egyszerűen nincs szerencséje. Hát ez pech, de ez van. Nekem szerelmen kívül egyébként mindenben mázlim van, ebben az egyben viszont eléggé beszívtam, hát evvan. 😎
2019. jan. 18. 19:55
 9/29 anonim ***** válasza:
57%

Női mintád?

Szüleid kapcsolata?

2019. jan. 18. 19:56
 10/29 A kérdező kommentje:
Szüleim kapcsolata nagyon jó 23 éve házasok és még csak megcsalás se történt sose.
2019. jan. 18. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!