Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként is lehetek olyan szerencsétlen, hogy soha egy férfit se találok akivel kölcsönösen szeretjük egymást és együtt vagyunk?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok (tudom még fiatal).. de mondjon bárki bármit egy szerencsétlenségnek tartom magam amiatt, hogy nem volt még egyetlen kapcsolatom se. Nem hiszem h csúnya lennék vagy bármi. Gonosz meg bunkó se vagyok. Mégis egyre inkább magányosnak érzem magam emiatt. Persze hébe hóba voltak flörtjeim meg voltam 1x szerelmes is, de sose voltam úgy együtt valakivel h kijelenthetném boldog vagyok valakivel.
2019. jan. 18. 19:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
14%

Semmi olyat nem említettél amiből arra lehetne egyértelműen következtetni, hogy jó a kapcsolatuk.

Lehet egymással élni, de egymás mellett is, óriási a különbség.(Nem állítom egyiket sem a szüleid viszonyával kapcsolatban, csupán leszögeztem egy törvényszerűséget.

Szóval...

Szerinted szeretik és tisztelik egymást?

2019. jan. 18. 20:02
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
Dehogyis, föltétlenül jár neked a szerelmi kapcsolat, csak azért mert nő vagy. Csak férfiak lehetnek olyan szerencsétlenek. (úgy szarkazmusosan szólva)
2019. jan. 18. 20:08
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy nem értem mi bajod: sosem voltál kapcsolatban, vagy csak sosem volt boldog kapcsolatod?

A leírásod alapján ez nem egyértelmű.

2019. jan. 18. 20:10
 14/29 anonim ***** válasza:
77%

Velem is mindig ez van. Akivel én akarnám elmélyíteni a dolgokat, az velem nem, aki meg velem igen, azzal én nem. És nem a külsejük vagy anyagi vagy társadalmi helyzetük alapján lehet kategorizálni őket, egyszerűen mindig így alakul. Már nagyon magam alatt vagyok.

22L

2019. jan. 18. 21:17
 15/29 anonim ***** válasza:
62%
Ja amúgy nekem volt már hosszú kapcsolatom, de 3 éve kb mindig viszonzatlan.
2019. jan. 18. 21:19
 16/29 anonim ***** válasza:
62%
27 éves nőként csatlakozok hozzád :) De valószínű jobb is így, gyereket meg úgyse szeretnék. Amúgy is olyan munkám van, hogy dolgozhatok 3 helyett, úgyhogy nem nagyon unatkozom.
2019. jan. 18. 22:57
 17/29 anonim ***** válasza:
19%

A környezetemben is vannak ilyen lányok és azt vettem észre, hogy egyre többel futok össze. Akiket régebb óta ismerek, náluk ugyanaz az ok: Elszálltak az igényeik.

Tudom, erre mindenki (ők is) rávágják, hogy nincs így. Mégis sablonszerűen ugyanúgy néz ki náluk minden. Próbálkoznak náluk srácok, de senki sem elég jó, mindenkinél mondanak valami kifogást. Esetleg pár évente feltűnik valaki, aki tényleg nagyon jó pasi, néha becsúszik velük egy kis kavarás, de ezek a srácok jobb lányokat is megkaphatnak.

2019. jan. 19. 06:53
 18/29 anonim ***** válasza:
#17 Nálam nem ez szokott lenni az ok. Én pár hónap ismerkedésig mindig eljutok, de ott vagy azért szakítok, mert úgy érzem, szarik a fejemre a srác, túl ritkán találkozunk, vagy egyéb ok, mint például nem illünk össze, túl éretlen stb. Vagy azért, mert épp ellenkezőleg, túlságosan rámakaszkodik és levegőt sem hagy venni :D Az ilyenektől meg azért menekülök. Valamiért eddig nem sikerült olyan pasit találnom, aki tudta, mit jelent és hol az egyensúly aközött, hogy szabad teret hagyni a másiknak, de ugyanakkor nem elhanyagolni. Nekem ez mondjuk heti 3 találkozót jelentene, de vagy szinte minden nap velem akart lenni valaki már a legelején(ami nekem sok), vagy heti összvissz egyszer, ami meg semmi.
2019. jan. 19. 10:33
 19/29 anonim ***** válasza:

#18: Őszintén: Kinél szokott ez a gond lenni? :D Eddig 2 lánnyal találkoztam, akivel leültem beszélni erről és beismerte, hogy tényleg így van. Az összes többi kifogásokkal jött. Több, mint 1 éve nem voltam az oldalon és most is pont ugyanúgy kapom a lepontozást arra, hogyha egy ilyen kérdésnél kiírom, hogy esetleg egy nőben lehet a hiba. A valóságban is azt látom, hogy senki, semmilyen témában nem vállalja a felelősséget, nem gyakorol önkritikát, nem fogadja el, hogy valamit rosszul csinálhat.

Nálad azért ugye más a dolog, mert próbálkozol, ismerkedsz, randizgatsz, alakulnak is dolgok, csak utána mégsem passzoltok. Az egyensúlyt tényleg nehéz megtalálni. Mondjuk tény, hogyha egy lány közölné, hogy 1 és 3 között lehet a heti találkozók száma, akkor nem venném komolyan, de gondolom ez csak irányszám :D Amúgy sok sikert kívánok! Szerintem így azért találsz majd megfelelő pasit :)

2019. jan. 19. 20:14
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

Épp az a lényeg, hogy nem mondja a pasasnak, hogy 3 találkozót szeretne. Ezt ki kell a pasasnak találnia:)

De mivel nem gondolatolvasók, ezért kukázza őket, mert vagy heti 1-szer vagy heti 5-6-szor akarnak vele találkozni:)

Majd 35 évesen örülne a kislány, ha lenne férfi aki heti 5-ször akarna bvele lenni.

Az ilyen nő megérdemli, hogy egyedüllegyen.

2019. jan. 20. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!