Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként is lehetek olyan szerencsétlen, hogy soha egy férfit se találok akivel kölcsönösen szeretjük egymást és együtt vagyunk?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok (tudom még fiatal).. de mondjon bárki bármit egy szerencsétlenségnek tartom magam amiatt, hogy nem volt még egyetlen kapcsolatom se. Nem hiszem h csúnya lennék vagy bármi. Gonosz meg bunkó se vagyok. Mégis egyre inkább magányosnak érzem magam emiatt. Persze hébe hóba voltak flörtjeim meg voltam 1x szerelmes is, de sose voltam úgy együtt valakivel h kijelenthetném boldog vagyok valakivel.
2019. jan. 18. 19:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Meg az ilyen férfiak is, akik várják a csodanőket nulla teljesítménnyel.
2019. jan. 20. 15:11
 22/29 anonim ***** válasza:

#20: Jogos. Hihetetlenül sok nő él abban a tudatban, hogy mennyire király kommunikáció terén, miközben nagyon nem.

#21: Itt jelenleg egy férfi sem várt csodanőre 0 teljesítménnyel. Értem én, hogy sérti valami az egót, de felesleges olyan dolgokat belelátni a témába, ami épp szóba sem került.

2019. jan. 20. 17:01
 23/29 anonim ***** válasza:
De ti jogosan szidjátok a nőket, szokás szerint. Pedig annak sincs sok köze a kérdéshez.
2019. jan. 20. 17:06
 24/29 anonim ***** válasza:
#23: Bemásolnád azt a mondatot, amiben nőket szidtunk?
2019. jan. 21. 04:46
 25/29 anonim ***** válasza:
#20 Mi lenne, ha nem gyártanál valótlan elméleteket? Mindig megbeszéltem ezekkel a pasikkal, hogy nekem ez sok vagy kevés. De mi a reakció? “Nekem ennél többre nincs igényem, sajnálom, nem vagyok hajlandó változtatni”, vagy éppen “ez túl sok? Akkor biztos nem is szeretsz”. Gyakorlatilag annyira önzőek lettek mára az emberek, hogy kompromisszumképesség nulla. Ezért van az, hogy a 25-30 éves férfiak 80%-a nem tudja azt elmondani magáról, hogy volt már hosszútávú kapcsolata. Mert mindig csak a nő változzon az ő igényeikhez, de fordítva már nem megy.
2019. jan. 21. 06:25
 26/29 anonim ***** válasza:
Amúgy nem véres pontossággal heti 3 találkozót szeretnék, hanem minimum(!) annyit. De sok pasi beéri heti 1-2-vel, mivel nyilván a többi napot fontosabb xbox-ozással meg a haverokkal tölteni. Aki pedig tényleg érett már a kapcsolathoz, az meg gyakran túltolja a dolgot és ha nem találkozunk minden nap, akkor már nem tud mit kezdeni magával :D Lehet csak én vagyok szerencsétlen, hogy nem találok olyat, aki érzi az arany középutat a sülve-főve együttlevés és a “van barátnőm? Ja, tényleg, már egy hete nem is láttam, pedig itt lakik 15 km-re, na mindegy azért most áthívom egyet szexelni” között.
2019. jan. 21. 06:33
 27/29 anonim ***** válasza:

nem veszítesz semmit.

(üdv,

a kövér, csúnya, bunkó és gonosz szingli)

2019. jan. 22. 14:32
 28/29 anonim ***** válasza:
24-es: pl. ezek a mondatok "Majd 35 évesen örülne a kislány, ha lenne férfi aki heti 5-ször akarna bvele lenni. Az ilyen nő megérdemli, hogy egyedüllegyen."
2019. jan. 22. 21:54
 29/29 anonim ***** válasza:

#25-26: Nem sértésből, de a válaszodban kiemelted, hogy mennyire nem kompromisszumkészek, miközben leírtad, hogy te sem vagy az. Ez így azért kicsit furán jött ki... :D

#28: Ebben nincs semmi szidás. Én 35 éves koromban örülnék, ha sportos testem lenne. Ha nem teszek érte, megérdemlem, hogy ne az legyen. Most akkor szidtam magam? o.O

2019. jan. 22. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!