Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányoknak hogyan engedikeg a szülei, hogy mondjuk az 10-20 évvel idósebb pasival legyenek együtt?
Mondjuk úgy,hogy nem szólnak bele az életembe :D
Nem kell az engedélyük
Szerinted ha mondjuk elmúlt 18 éves az a làny, mit tudnak csinàlni a szülők?Bezàrni nem zàrhatják, tanàcsot adhatnak maximum.
Én magam is szülő vagyok, még csak 9 éves a lànyom, tehàt van némi időm még.Csak tanàcsot fogok neki adni, nem vagyok Isten, hogy ítélkezzek majd felette.
szerinted az anyja különb volt? :D
még meg is megveregeti a vállát, hogy sikerült a főnit leszopni
Azért nem mindegy, hogy 10 év vagy 20 év.
Meg az se, hogy a lány 15 vagy 25 éves.
Mert mondjuk egy 25 éves nő és egy 35 éves férfi kapcsolata teljesen rendben van.
Köztem és a párom közt is 7 év van (jó, nem 10, de majdnem), elég fiatalon jöttünk össze (én 19 voltam, ő 26), de nem szólt érte senki. A szüleim közt 5, a nagyszüleim közt szintén 7 év korkülönbség van.
A 20 év viszont korosztályfüggetlenül sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!