Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor melyik korosztálynál kéne próbálkoznom? Miért van kevés ilyen nő?
A héten megismertem egy nőt, aki több, mint 15 évvel idősebb nálam. Rövid idő alatt sok dologról beszéltünk és meglepődtem, hogy milyen a személyisége. Művelt, több diplomás. Kb. mindenben egyetértett velem, olyan dolgokban, amikért itt rendszeresen lepontoznak. Lazán mondott a nőkre olyan dolgokat, amikért itt a férfiak sorozatosan kapják a támadást. Ezeket a dolgokat ő is látta, nem kezelte sértésként, ha kimondtam és felfogta a kritika és a szidás közti különbséget. Mindemellett láthatóan sportolt, csinos volt és adott a külsejére, lazán letagadhatta volna a köztünk lévő különbség egy részét.
Rajta kívül egy hasonló nőt ismertem, aki az exem volt és szintén idősebb.
Elgondolkodtam a témán és rájöttem, hogy egy ilyen komplex és rendben lévő nő kéne nekem igazán. Értelemszerűen elsősorban a saját korosztályomban (huszonévesek közt) próbálkoztam, voltak is komolyabb és lazább kapcsolataim, de valahogy ennyire rendben lévő fiatal lányt még sosem láttam, csak az átlagos szétesett, elszállt, lelkileg instabil, szövegértelmezési problémákkal küzdő fiatalokat. (Nagyjából azt a szintet, amit ezen az oldalon is képvisel a többség.)
2 kérdés adott:
Egyrészt, szerintetek mekkora esélyem van a fiatalok közt is ilyenbe botlanom? Idősebb nők esetén közrejátszik, hogy jó eséllyel ők is idősebb pasit akarnak és egy életszakaszban sem vagyunk. Szerintetek így is inkább a felettem lévő korosztálynál próbálkozzak?
Másrészt, miért van kevés ilyen nő? Itt főleg a személyiségre gondolok.
#9: Nem a külvilág véleménye alapján választok, csak kíváncsi vagyok más tapasztalataira és meglátásaira is.
#10: A gyerekvállalás is szóba került ezzel a nővel. Ha megfelelő a másik fél, akkor lehetséges, hogy benne lennék. Fizikailag meg nem aggódom, ha valaki ad magára. A férfiak pont annyira vizuálisak, mint a nők, csak társadalmilag jobban ráhúzták a férfiakra. Köszönöm! :)
#11: Nem nagyképűség, ha valaki unja az olyan embereket, akik egyszerű mondatokat sem képesek értelmezni. Nézd meg a pontozásokat... A beszólásokat felpontozták, a normális válaszokat le. Ha attól nagyképű vagyok, hogy ebből köszönöm, nem kérek, akkor nagyképű vagyok.
Azt meg sehol sem írtam, hogy attól tartanék valakit normálisnak és értékesnek, hogy bólogat mindenben. A korodnak mi köze volt amúgy a kérdéshez?
#13: Valamilyen szinten egyetértek, még én sem találkoztam érett nővel 30 alatt.
#14: Ebben lehet valami, köszönöm! Megpróbálok ez alapján keresni.
#15: Amíg az általánosítást feltétlenül negatívként kezeled, addig nehéz az ilyen témákról beszélni. Ha megnézed, hogy mit írtam, akkor láthatod, hogy ott vannak a "minden nő" helyett azok a megjegyzések, hogy "többsége" és "jellemzően".
Ha tetszik, ha nem, vannak általános jelenségek, amik az emberek egyes csoportjaira jellemzők. Ezek akkor is fennállnak, ha egyeseknek kényelmetlen vagy sértő.
#16: Nagyjából jól lőtted be a korosztályt. Milyen problémák jöttek elő, mesélnél egy kicsit?
#17: Attól, hogy láthatóan frusztrált vagy, engem érhet kritika. Mesélnél a sebeimről, ha már így képben vagy rólam? :D Hogy legalább minimálisan megmaradjon a hitelességed. Gondolom, ez nehezebb, mint beszólni.
#18-19: Szeretem, amikor írástudatlan emberek megmondják a tutit. Van van valami bája a dolognak.
#20: 1-2 erősen vallásos lányt ismerek. Nem bírnám elviselni ateista/agnosztikusként az ilyen jellegű zárt gondolkodást. Vitatkozni kb. lehetetlen volt velük. Szerinted milyen hozzáállásra vágyom?
#21: Ez nálam is felmerült opcióként, de addig mit tanácsolnál? Éljek, szórakozzak?
16-os vagyok.Ahogy írtam, köztünk nem volt komolyra tervezve ez a kapcsolat, eszünkbe se jutott.
Miért is? Nekem már van gyerekem, nem akarok többet, a pasinak nem volt, sőt, még egyelőre nem is akart, de később természetesen igen.
Nekem van egy családi házam, a pasi még a szüleinél lakott, bár folyamatban volt a lakásvásárlása. Minden pénzét erre költötte.
Én régóta dolgozom, Ő pár éve,első munkahelyén túl, második munkahelyre beilleszkedve, ezerrel teperve a magasabb bérért, ami természetes.
Számomra is fontos a pénz mint mindenkinek), de már nem otthonteremtésre, családalapításra, mint Neki, szívesen szánok kikapcsolódásra,öltözködésre stb.
Más a baráti körünk, és bár mi elfogadtuk egymást, a barátaink vélhetőleg meglepődtek volna. Ha el is fogadták volna a döntésünket sosem lettünk volna egy társaságban se az Ő, se az én barátaimmal.
Ahogy halad az idő mindezek eltolódtak volna- negatív irányba.
Én nem fiatalodom, Ő pedig fénykorát éli még 10 év múlva is.
Bizonyára bennem lett volna,hogy egyszer jön valaki aki kiüt a nyeregből és 50-60-70 évesen maradok egyedül, keresek esetleg ismét párt.
Ez fennállhat hasonló korúaknál is, de a nagy korkülönbségnél főleg.
ˇ#22 Kérdező, akkor megnyugodtam. Ezek szerint a férfiak többsége nőmolesztáló állat aki csak a szexre gondol. Ráadásul érzéketlen tuskók és felszínesek. Persze, akad kivétel, de én ezt látom jellemzőnek. Tehát felnyitottad a szememet. A feminizmusnak igaza van. Köszönöm! :-)
Most megyek is gyorsan és keresek egy intelligens férfit aki szintén így gondolja.
Az még csak véletlenül sem merül fel bennem, hogy az általam ismert férfiak és esetek nem a többség, mert akkor képesnek kéne lennem rugalmas gondolkodásra, nekem viszont TE vagy az új példaképem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!