Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok jóképű, akkor még szabad próbálkoznom?
Nem vagyok helyes fiú, emiatt úgy érzem, hogy mintha nekem kvázi tiltott lenne csajozni.
21/f
Nem csak szabad, kell is.
Csak légy magabiztos, fogadd el magad, és nézz ki önmagadhoz képest a legjobban.
"Nem vagyok helyes fiú..."
Ezt te gondolod magadról vagy nők mondták? Nagyon nem mindegy...
Az a fontos, hogy önmagaddal elégedett legyél. Ha a testeddel elégedett vagy, és rendben az önbizalmad, az ad egyfajta kisugárzást is. Ez meglehet fejelni pl egy új hajjal is, nem csak a nőknek szokás
Mind a 3 képen én vagyok arc nélkül. Felejtsd el az arcod, összességében légy elégedett a megjelenéseddel, a testeddel a személyiségeddel, a fellépéseddel, hogy milyen benyomást kelhetsz. Ha ez megvan, jön a siker.
Elhízottan és csúnyának és szarnak gondoltam magam, undorodtak tőlem a lányok. Utána meg még hallottam ahogy a hátam mögött azt mondja de jó ez a pasi. Épp testben épp lélek. Amit tehetsz az érdekedben az a tested a séród, és az öltözködésed, ha ezekkel elégedett vagy, hidd el valakit megfogsz tudni hódítani az egész biztos
Probalkozz mindenhol. A helyesseg szubjektiv dolog.
N/35
9-es:
Az tiszta sor, hogy mindenkinél van jobb. Abban a konditeremben sem próbálkoznék senkinél, ahol 10, nákam kigyúrtabb makktárs is van. :) Nem is rúgnék labdába, semmi esélyem se lenne.
Ebből is az szűrhető le, hogy a kérdező max. csak olyan "szamarak" között válogathat majd, aki nem kell a nála kigyúrtabbnak, szebbnek. :) Viszont több, mint valószínű, hogy ezek a nők nem fognak tetszeni neki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!