Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem vagyok jóképű, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok jóképű, akkor még szabad próbálkoznom?

Figyelt kérdés

Nem vagyok helyes fiú, emiatt úgy érzem, hogy mintha nekem kvázi tiltott lenne csajozni.

21/f

2018. szept. 22. 23:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit jelent a nem jóképű így kép nélkül.

Viszont én azt mondanám (még ha nem is leszek vele népszerű) hogy ha valami nem megy.

Akkor azt ne erőltesd. Most mondhatnám azt h szabad persze csak értelme nincs. Ha valamire nem vagy alkalmas hülyeség erőltetni. Ha nem beszélsz egy idegnyelveböl minimum alapszinten v mit, akkor tudnál belőle fordítani ?

Nyilván nem.

Ha te egy 50 KG-s ember vagy lehetnél K1 harcos.

Nyilván nem, annak nincs értelme összeveresd magad.

És úgy se bírnád 30 mp-nél tovább.

Ha te nem tudsz helikoptert vezetni és csak lezuhantál vele mondjuk 10X de túl éled beszállsz 11X-re h ugyanúgy lezuhanj.

Keress egy olyan dolgot amiben van sikerélményed.

Ne egy olyat amiben NINCS !

2018. szept. 23. 22:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Semmi nem tiltja meg, de ne reménykedj, hogy elutasításon kívül mást fogsz kapni.

Esetleg, ha gazdag vagy, akkor lehet sikered, máskülönben felejtős.

2018. szept. 23. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen a "gazdag" 20-on évesek így este 11-kor pont a GYIK

Társkeresési problémák topikjában lógnak. "Valószínű."

2018. szept. 23. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!