Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor melyik korosztálynál kéne próbálkoznom? Miért van kevés ilyen nő?
A héten megismertem egy nőt, aki több, mint 15 évvel idősebb nálam. Rövid idő alatt sok dologról beszéltünk és meglepődtem, hogy milyen a személyisége. Művelt, több diplomás. Kb. mindenben egyetértett velem, olyan dolgokban, amikért itt rendszeresen lepontoznak. Lazán mondott a nőkre olyan dolgokat, amikért itt a férfiak sorozatosan kapják a támadást. Ezeket a dolgokat ő is látta, nem kezelte sértésként, ha kimondtam és felfogta a kritika és a szidás közti különbséget. Mindemellett láthatóan sportolt, csinos volt és adott a külsejére, lazán letagadhatta volna a köztünk lévő különbség egy részét.
Rajta kívül egy hasonló nőt ismertem, aki az exem volt és szintén idősebb.
Elgondolkodtam a témán és rájöttem, hogy egy ilyen komplex és rendben lévő nő kéne nekem igazán. Értelemszerűen elsősorban a saját korosztályomban (huszonévesek közt) próbálkoztam, voltak is komolyabb és lazább kapcsolataim, de valahogy ennyire rendben lévő fiatal lányt még sosem láttam, csak az átlagos szétesett, elszállt, lelkileg instabil, szövegértelmezési problémákkal küzdő fiatalokat. (Nagyjából azt a szintet, amit ezen az oldalon is képvisel a többség.)
2 kérdés adott:
Egyrészt, szerintetek mekkora esélyem van a fiatalok közt is ilyenbe botlanom? Idősebb nők esetén közrejátszik, hogy jó eséllyel ők is idősebb pasit akarnak és egy életszakaszban sem vagyunk. Szerintetek így is inkább a felettem lévő korosztálynál próbálkozzak?
Másrészt, miért van kevés ilyen nő? Itt főleg a személyiségre gondolok.
#1: Írtam konkrétumot. Nézz meg pár lepontozott férfi választ. Pl. a nők többségét felszínesnek tartja, szerinte leginkább az ösztöneik után mennek, nincs rendben az önkritikájuk és jellemzően rossz szempontok alapján választanak társat. Szóval reális a világképe, kritikus gondolkodású és nem tisztán érzelmi alapon érvel.
Ha még írni kell a személyiségéről: Céltudatos (nem csak úgy, ahogy sokan állítják magukról), átgondolja a gyerekvállalást, kedves, motiváló. A negatív dolgok elmesélését nem panaszkodásként kezeli, hanem próbál segíteni, tanácsot adni. Nem csak tesped otthon, hanem van egy csomó hobbija. Nem lóg folyamatosan a másik nyakán, ad teret.
"Lazán mondott a nőkre olyan dolgokat.." szidta a saját nemét ha jól értelmezem? Ha így van, igazi főnyeremény lehet. Olyan pont neked való.
40n
#3: Nem, nem szidta. Olvasd vissza, hogy még mit írtam: "felfogta a kritika és a szidás közti különbséget"
És köszönöm, hogy ilyen hamar jött az a szint, amiről szintén írtam: "szövegértelmezési problémákkal küzdő fiatalokat". Úgy tűnik, az idősebbekre is jellemző ez a dolog.
Nem fogok újra és újra minden mondatot bemásolni olyanok kedvéért, akik a szövegértelmezési problémákkal való kategóriába esnek.
Privát üzenetre válaszolva: Levont egy tapasztalatot, egy következtetést, de nem tartott ettől senkit sem kevesebbnek és nem nézte le őket. Mintha megállapította volna, hogy süt a nap vagy esik a hó.
#7: Köszönöm! Vééégre egy normális válasz.
Jó meglátás, ebben lehet valami. Úgy érzem, hogy sokan az évek múlásával sem tanulnak a tapasztalataikból és nem fejlődnek. A helyemben mit tennél?
A helyedben? hát attól függ mit szeretnél :D Ha akarsz gyereket, családot, akkor nem biztos, hogy jó váltasztás egy idősebb nő. Egyrészt véges az a női termékenység, másrészt a nők hamarabb öregszenek. Még ha most jól is néz ki, 10-15 év múlva biztosan látszik majd a korkülönbség. A férfiak meg vizuálisak, gondokat fog okozni. Összesen két családot ismerek ahol működik ez a felállás, az egyik 8 a másik 10 évvel fiatalabb a feleségénél. De szerintem ez a ritkábbik.
Szóval, ha hosszútávra tervezel akkor inkább próbáld meg kifogni a korosztályodban a még elérhető normálisabb nőket, ha nem, akkor meg mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!