Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lát egy 28 éves férfi a 16-18 éves lányokban?
egy friss puncit, feszes testet
aki kapcsolatot is akar, az magát minősíti, hogy egy szellemi szinten van egy kislánnyal
30körül mozgok én is és tetszenek a fiatal lányok.Sokszor elgondolkozom azon,hogy normális vagyok-e?!Aztán rájövök hogy IGEN!17-18 lány nem ritkán már kivan fejlődve.Sima és feszes a teste és mindenhol kemény.ez vonzó a számomra.De ettől fuggetlenul nem zaklatom őket és nem irogatok nekik...
Kérdező! Arra tudnál választ adni hogy a korombeli nők 25-35 évesek mért vannak ennyire szétcsuszva? a cigi,helytelen táplálkozás miatt egyáltalán nem vonzóak nagy többségben.Sajnos.Hidd el ennek én sem örülök..
20-25 éves nővel szeretnék családot, nem kiélt 30-assal. A nők megromlanak a tapasztalatoktól inkább. Barátnőm most is 23, a második vagyok neki az életben. Egy idióta se írja, hogy "na és majd őt is lecseréled?", mert nem, a lényeg hogy megfelelő korkülönbségből induljatok. 40 évesen már nem tudnék 20 évest találni kapcsolatra, ezt el kell fogadni.
16-18 az már kicsit kevés, de 25 évesen voltam 18 éves csajjal, az sem vészes. Termékeny.
29/F
"20-25 éves nővel szeretnék családot"
Csak épp a 20-25 évesek nem szeretnének manapság családot, és milyen igazuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!