Miért akadnak ki a szebb nők, amikor több férfi határozottan kijelenti, hogy az átlagos lányokban sokkal többet látnak, sokkal szívesebben jönnének össze az utóbbiakkal?
A példa általában azt mutatja, hogy sok alfahím típusú férfi (mármint az értelmesebbjei) is durván 30 éves korára egy teljesen átlagos nő mellett állapodik meg.
Személy szerint is úgy tapasztalom, hogy egy elsőre nem kirívó, nem túlöltözött, kevésbé tökéletes, kidolgozott testű nőben sokkal több lehetőség rejlik, sokkal barátságosabb, közvetlenebb, és ami a legfontosabb, érdeklődik a férfiak iránt, barátkozik, ismerkedik velük. Ellenben egy bombanő megválogatja az ismerőseit, és csakis az elegáns, ing-nyakkendős típusú alfahímekkel szeretik körbevetetni magukat. Viszont később ezek az alfahímek is inkább lelépnek egy teljesen átlagos lány miatt, akiben sokkal több érték rejtőzhet, és általában a választás bejön.
Korábbi felhasználónevemen is felhasználtam az alábbi két képet, most is bevetem. Szóval mi férfiak az alábbi képeken szereplő nőket tekintjük ÁTLAGOS NŐNEK, akik külsőre nem feltétlenül tökéletesek, de többségében sokkal értelmesebbek, szimpatikusabbak, és sokkal szívesebben állunk le ezzel a nőtípussal ismerkedni, beszélni, barátkozni. [link]
Ellenben az alábbi képen azok a BOMBANŐK szerepelnek, akik már attól fintorognak, ha 3 méterre megközelítjük őket. Hozzájuk szólni nemigen lehet, mert flegmán, nagyképűen elfordulnak. Nem ismerkednek, nem közvetlenek, és őket csakis a csúcsszuper übermensch férfiak kerülgethetik, akikkel egyébként később újra és újra rácsesznek. Ennek a nőtípusnak esze ágában sincs például egyetemen beülni egy kocka kinézetű srác mellé ismerkedni, akivel ha nem is kapcsolat (mert ne gondolkodjunk kapcsolatban), de akár egy nagyon jó ismeretség, haverság lazán kialakulhat. Személy szerint nekem is (és több férfiismerősömnek is) eléggé rossz tapasztalataim vannak ezzel a nőtípussal. [link]
miért sérelmezik? Mert nincsenek hozzászokva h nem ők győznek. Számtalan ilyen nőt láttam már, fiatalok, nagyon szépek, hatalmas bögyökkel szopnak mint az ipari porszívó. úgy hiszik övék az élet.
És kb ennyiben ki is merült minden értékük, de legtöbbjük nem szívesen néz ezzel szembe, csak a bókokkal... Aztán amikor az ürességük nyilvánvaló manifesztációját látják a másik (nekik nem tetsző választásában), könnyebb pukkancsra szívni magukat, mint elgondolkodni a miérteken.
Nem minden esetben van így, de most tekintsünk el a kivételektől és elemezzük általánosságban.
Azok a nők, akik bombanők és fent hordják az orrukat, általában azért teszik ezt, mert többnek akarnak látszani, mint akik valójában. Amikor valakinek baj van az önbizalmával, akkor csinálja azt, hogy szanaszét sminkeli magát és kirívó ruhákban jár, így az intelligencia helyett ezekkel igyekszik felhívni magára a figyelmet. Ha valaki flegma és nagyképű, az azt jelenti, hogy szintén nem olyannak állítja be magát, mint amilyen valójában. Egy nagyképű ember olyan dolgokkal, tulajdonságokkal vág fel általában, ami nincs neki, csak szeretné, ha lenne. Természetesen az átlagos kinézetűek között is előfordulhat, aki flegma, és hasonlók, de én úgy gondolom, hogy egy olyan ember, aki rendben van önmagával lelkileg, nem fogja olyan szinten túlzásba vinni a szépítkezést, mint egy plazamaca, mert tudja magáról, hogy anélkül is, vagy csak ízléses mennyiségben alkalmazva is szép.
Ami a férfiak párválasztását illeti, az a következőképpen néz ki: ha a férfi csak egy kalandra hajt, akkor általában azt helyezi előtérbe, hogy a nő jól nézzen ki, minden szempontból tiptop legyen külsőleg, ilyenkor nem számít az, hogy esetleg üresfejű, mert úgyis hamar megválik tőle. Vannak olyanok is, akik villogni akarnak a nővel, ilyenkor szintén az számít, hogy milyen külsőleg. Ha hosszabb távon a pasi mellett van egy ilyen nő, akkor sok esetben megfigyelhető, hogy a pasinak már agyára megy a nő a kényeskedéseivel, siránkozásával és ilyenkor lekezelően bánik vele. A bombanők, mivel túlbecsülik magukat, a hasonló kinézetű fószereket keresik, mert szerintük az "nekik jár", hogy egy hasonló jó kinézetű pasi legyen mellettük. Emellett felszínesek, mert azt nem nézik, ha esetleg a pasi egy tuskó, elviselnek szinte mindent.
Ezekkel szemben, ha a pasi hosszú távra keres párt magának, akkor a belső értékeket jobban szem előtt tartja, és nyilván nem fog egy életképtelen nővel élni, még akkor sem, ha az nem bombanő külsejű.
Nyilván vannak kivételek, akik a két felsorolt csoportba nem illenek bele, pl. a szépek és értelmesek, vagy az átlagosak és flegmák, stb. Szerintem sarkítva és a végleteket nézve kb. ennyi az oka. Bár biztos kifelejtettem valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!