Milyen ek az átlagos magyar férfi? 24 éves angliai nő vagyok és kíváncsi erre.
Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 12:31
4/27 anonim válasza:
Nem feltétlen depressziós én is magyar férfi vagyok és inkább tankcsapdásnak mondanám magam :D
5/27 anonim válasza:
Milyen ertelemben milyenek?
Also, yeah, most of us do speak english
6/27 anonim válasza:
szegények kiégtek munkanélküliek és igénytelenek
7/27 anonim válasza:
Ez kamu. Ha angol lennél, és annyira érdekelne a dolog, hogy itt megkérdezed MAGYARUL, akkor simán eljönnél idáig és megnéznéd őket a saját szemeddel. Ha pedig angliai magyar vagy, akkor nem ártana normálisan beszélni a nyelvet.
8/27 anonim válasza:
85%-uk egy csicska,céltudatlan gondolkodású,lusta,elhízott vagy nyikhaj,igénytelen semmi.El vannak a kis életükben,prolik.
Sajnos ezt látom sokunknál.
26Ffi
10/27 anonim válasza:
Amúgy viccesek a válaszok: a magyarok másoknál jobban csak a saját fajtájukat gyűlölik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!