Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokban nem igazán tudatosodik az, hogyha tánc közben egy férfi alsótestéhez simítják a feneküket, akkor az merevedést okoz?
Tegnap táncoltam két bnőmmel és óhatatlanul megesett ez velem.Hiába nagyon jó barátaim.
Nem is én kezdeményeztem ,hogy így táncoljunk.Természetesen megpróbáltam óvatosan kihátrálni a szituációból,de csak ők nyomták tovább és ráadásul a következő táncban még közéjük is kerültem és összepréselődtünk.
1: A kérdező leírása alapján (amilyen embernek tűnik így pár sor alapján) nem hiszem.
Kérdező. De tudatosul. De vagy leszarják vagy kíváncsiak a férfi erre adott reakciójára.
Dehogynem,nagyon is tisztában vannak ezzel:)Szerintem esélyes,hogy jól nézel ki és bejössz nekik,de ha tudják,hogy van barátnőd,akkor kis r*b*ncok,semmi több.
20L
Ácsi,ácsi nem hiszem ,h vonzónak találnak engem.
Hangsúlyozom,hogy a barátaimról van szó és nem egy buliban felszedett random lányokról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!