Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan férfi/fiú, aki a nőkben/lányokban nem csak szexpartnert lát, hanem A Nőt?
Biztos, hogy létezik (pl. én :P). De azt hozzáteszem, hogy ha köldökig kivágott ruhában és mini-tűsarkú kombóban mész a helyi dizsibe "csörögni" vagy a plázában kirakatot nézegetni, akkor 99,999%, hogy azok mennek hozzád, akik "lyukra játszanak".
Ugyanez áll arra az estre is, hogyha már az első találkozáson odaadod magad.
Egy NŐ legyen titokzatos, elbűvölő, intelligens és ne közönséges. (Amennyiben te ezen tulajdonságokkal bírsz és nem a fentebb említettekkel, akkor lehet, hogy szimplán rossz helyen ismerkedsz, vagy eddig elkerült a szerencse).
Szia! A 11:13as vagyok.
Ha nem személyes tapasztalat, akkor miért teszed ki ezt a kérdést, mert így már a saját élményeid is megadják a választ?
Olvastad azt a kérdést, hogy: Férfiakhoz szól a kérdésem: Lenézitek a nőket?
Megkeresheted a keresőben, ha érdekel:) Elkélne ott a Te véleményed is, bár ha pozitív tartalmú választ adsz, lepontoznak. Azok a válaszok hasznosak csak, amik a nőket egy "kellemes kis lyuk" tulajdonosaként emlegetik csak, stb...:(
Elég meglepő válaszokat találtam:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!