Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen BIZTOS jelei vannak, ha egy férfi lehetséges párjaként néz rád? Mik a kezdeményezés jelei?
Ha nem vagytok még egy pár, nem történt még semmi, de rengeteget beszéltek telefonon és személyesen.
Szerintetek mire érdemes odafigyelni, ami árulkodó lehet?
JÓ ideje ezt teszi velem. Látom, hogy figyel, ha lát, odalép, megkérdezi hogy mi a helyzet velem? Rámnevet vagy épp teljes komolysággal csak néz a szemembe szó nélkül.
És keres. 3-4 naponta mindig megkeres valamilyen formában. Általában telefonon keresztül.
Dehogynem! A nők mindig azt mondják, hogy ezt egy nő érzi és veszi a jeleket. Én azon ritka nők közé tartozom, akinek el kell mondani, mert nem esik le, vagy nagyon nyilvánvaló dolgot kell tenni, mert különben nem értem.
Mindig mindenki azt mondja, biztos kedvel, lépjek én. De milyen dolog ez manapság, hogy a nő kezdeményez? Ez olyan, mintha alkalmatlannak tartanám az udvarlásra és ezzel megbántom, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!