Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi ezt mondja egy másikra, akkor mi van?
Adott egy férfi, fűvel fával lefekszik, kihasználva, hogy mások függnek tőle.
Tanár a diáklányokkal magyarul.
Erre egy barátom azt mondja, hogy jól teszi, tökös pasas. Ő nőként kihasználná nem fáj.
Ledöbbentem, én nem ilyennek hittem őt. Akkor ezek után elgondolkodhatom azon, hogy tőlem mit is akar, nem igaz?
Azt hiszem ő sem különb tőle ezek szerint, jobb lesz, ha elzárkózom a vele való ismerkedéstől, ugye?
Azt hittem, ő alkalmas egy komoly kapcsolatra. Tévedtem. :( :(
Egyre világosabb miért tudtam olyan könnyen ismerkedni a pasikkal... :D Ha minden csávót elküldenének ilyen hülyeségre hivatkozva, senkinek sem lenne pasija...
A gyerek irigy a tanárra. Na miért? Mert neki sose jönne ez össze. És mint egyik macsóhím a másik macsóhímmel kapcsolatban, mindenképp f.aszacsávónak kell tituálnia, ha megdug ezer nőt. Na bumm. Van kb 2 milliárd ugyanilyen csávó. A legtöbbjük mégis komoly kapcsolatban van. Szerintem emiatt aztán le ne írd szegényt... -.-
20L
De ugyanakkor bánt, mert hónapo óta a közelemben van, nem akarom elhinni, hogy ennyire kitartó egy kalandért. Tévedek?
Ti hogy látjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!