Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A külsőm miatt nem tetszem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külsőm miatt nem tetszem a ribisebb, alkalmira kapható nőknek? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok csúnya, de kisfiús szőke herceg kinézetű igen. 26 vagyok, de még tavaly is elkérték a személyim. A frizurám mint Justin Biebernek olyan hosszúkás +szőke, az arcom is fiatalít. Kb előttem van milyen lányoknak jövök be általában és azok maguk is a kislányos, helyes arcú fiatal csajok, akik szinte mindig szendék, tapasztalatlanok a férfiakkal, kevéssel voltak és barátot keresnek, stb.

Magas vagyok és sporttól vállas, atlétikus alkatú, de ez sem segít.

Irigy vagyok a baltával faragottabb arcú, nagydarab, kopasz/rövid hajú és korukhoz képest sokszor idősebbnek tűnő férfiakra, mert azt látom ők mennek el a partiribi, plázapcsa, kikent-kifent kinézetű csajokkal, akik könnyen kaphatóak alkalmikra is. Most nem az, hogy ők minden álmom, értitek, de azért szeretném kipróbálni ilyen lányokkal is, szeretnék én is egyszer az életben alkalmit, egyéjszakást, ami gondolom elég sok embernek volt, akár innen is. Átverni nem akarok egy rendes lányt, aztán eldobni, úgyhogy ez kiesik

2019. febr. 21. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Úgy hülyeség ez a kérdés, ahogy van.

Rengeteg típusú fehérmájú lány van, az egész cuki kinézetűtől kezdve a magas, modelles vagy extrémebb (pl rózsaszín haj, szaggatott farmer, orrpc) kinézetű lányokig, és sokfajta pasit kedvelnek... nem csak a szolis, tetovált szemöldökű gádzsi, aki kidobókhoz vonzódik

2019. febr. 21. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

manapság már mindenféle kategóriájú csajok közt találsz olyat, aki belemegy szexkapcsolatba, egyéjszakásba, nem csak a tipik szőke partyK-rvák közt

valszeg csúnya vagy, nem justin másolat ezek szerint

2019. febr. 21. 21:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Adom az előzőt. Nem vagy te Justin Bieber. Erről az a mém jut eszembe, amit most nem találok, valami celeb-összehasonlító képelemző algoritmusnál volt egyszer egy lánynál, hogy 51%-ban Angelina Jolie, máskor meg egy fiúnál, hogy 51%-ban Brad Pitt és alatta aláírásként, hogy "49% többet jelent, mint gondolnád".
2019. febr. 21. 23:40
 4/9 anonim ***** válasza:
A kérdező nem azt írta, hogy úgy néz ki, mint Justin Bieber, hanem ezt : "A frizurám mint Justin Biebernek olyan hosszúkás +szőke, az arcom is fiatalt" a szőke szó után vessző van, új gondolat....
2019. febr. 22. 00:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Ezzel a személyis dologgal ki tudtok borítani...

A dohányboltban azért kérik el a személyit, mert van kamera, és kötelező ellenőriznie, hogy tényleg elmúltál 18. Nem hivatkozhat arra a hatóságnak, hogy hány évesnek látszol.

Ezzel az erővel én se látszom 18-nak, mert a tescoban az önkiszolgáló kasszánál nem vihetem ki az alkoholt, csak ha lecsekkol a kasszás. 🤦‍♂️

2019. febr. 22. 06:48
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Növessz szakállat és vágass rövidebb hajat, mert a hosszú haj is fiatalít.
2019. febr. 22. 08:15
 7/9 A kérdező kommentje:

1. Rendben. Akkor mondjátok meg, mi miatt nem tetszem a ribisebb, alkalmira kapható nőknek? Miért nem tudok összehozni egy alkalmit?

2-3: Mi? Nem Justin Bieber vagyok, csak mondom olyan a frizurám. Olyan hosszúkás, kisfiús. Helyes vagyok szerintem, ezt azért csak meg tudja ítélni az ember, 15 évesen volt először barátnőm és azóta összesen 6, szerintem mind elég helyes lányok. Nem azt mondom, hogy minden lány (sőőőőt), de azért napi szinten meg szokott nézni az utcán néhány lány.

5. Nem csak dohányboltban kérik el. Kocsmában is. Ha kíváncsiságból kérdezgetem hány évesnek néznek (olyanokat akik újonnan ismertek meg és nem tudják a korom), rendszeresen 20-21-et hallok.

6. Szakállam sajnos nem nő, mert nagyon ritkásan, lassan nő. Egyszer nem borotválkoztam 3 hónapig, de nagyon csúnya volt, viszonylag sok volt az állam körül, de nagyon hülyén nézett ki, nem ért össze, tényleg ritkás volt. Szóval muszáj borotválkoznom, mert ha hagyom kinőni, az nagyon hülyén néz ki. Irigylem azokat, akiknek egy hét nem borotválkozás után már szinte szakálluk van. A frizurán elgondolkozom majd, köszi.

---

Köszi az eddigi válaszokat! Akkor mit csinálok rosszul, ha nem a kisfiús külsőm miatt nem találok csajt alkalmira? "Barátnőzéssel" mondom nincs gondom. Nem rég ért véget egy 1,5 éves kapcsolatom is.

2019. febr. 22. 08:43
 8/9 anonim ***** válasza:

"Szakállam sajnos nem nő, mert nagyon ritkásan, lassan nő."

[link]

2019. febr. 22. 09:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Rondabb lehetsz mint amit hiszel magadròl. Az eddigi csajaid (ha tényleg voltak) csak meg sajnáltak ! Vagy anyagilag kihasználtak !
2019. febr. 22. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!