Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten mit kell írni a nőknek társ kereső oldalakon? Sose válaszolnak!
Figyelt kérdés
2019. febr. 9. 23:51
2/18 anonim válasza:
Szia cicus, van gazdád?
Ezt imádják!
3/18 anonim válasza:
nekem tinderen és badoon több egyezésem van, mégsem válaszolnak bizonyos üzenetekre, csak ha valami nagyon frappánsat írok
4/18 anonim válasza:
ctrl c ctrl v üzenetek valószínű messziről szaglanak, meg az 1 dimenziós szia hogy vagy című agysebész kommunikáció is nagyon vonzó lehet dehát sokszor csak ennyi telik ki az emberből sajnos. Próbálj meg őszintén nyitni röviden és frappánsan.
5/18 anonim válasza:
Mi mást lehetne írni egy vadidegennek, mint egy sablon bemutatkozást vagy egy "Szia! Lenne kedved ismerkedni?" - t, ennek ellenére ők azt várják, hogy elsőre királylányként szólítsd meg... A válaszom, várd meg amíg ők írnak, de legjobb, ha letörlöd magad, mert jót teszel vele magadért! Inkább egy év szingliség, mint egy év sikertelenség! Menj ki az" utcára"!
6/18 anonim válasza:
1 év szingliségen, már lehet túl van. :D de szerintem is a gyakorlatban, való életben kéne gyakorolni, akinek nem megy az ismerkedés. A neten nem látsz reakciókat amiből tanulhatnàl, hogy mi “jön be” a másiknak... ;)
7/18 anonim válasza:
#6:
Mind kettő "egyes", helyettesíthető bármelyik számmal, csak próbáltam pozitív lenni... ;)
8/18 anonim válasza:
Én azoknak nem válaszoltam szinte soha, akik a sablon szöveget másolták be nekem. Aki megszólított a nevemen, ott már látszik, hogy legalább erre vette a fáradtságot. Illetve pár kifejezetten nekem szóló mondatot írt, már sokkal szimpatikusabb volt. Máskülönben tudom, hogy én vagyok a századik, akinek ezt másolja be és a nagy számok törvényére játszik. Semmi gond, de nem egymást keressük ezekkel az emberekkel.
9/18 anonim válasza:
Ha már sablonszöveg, akkor szimpatikus volt az olyan, ahol saját magát mutatta be részletesen és őszintén. Volt, aki leírta a tapasztalatait, csalódásait, de a végére pozitív kicsengése volt az üzenetnek, hogy még reménykedik stb. Utána pedig írt egy személyre szóló üzenetet.
10/18 anonim válasza:
Ha jó fotóid vannak, akkor bármit. Ha nincsenek, akkor próbálj meg kreatív lenni, hátha valakinek pont bejön a stílusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!