Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten mit kell írni a nőknek társ kereső oldalakon? Sose válaszolnak!
Nekem válaszolnak pedig a külsőm nem épp egy leányálom. Nem is látszom gazdagnak (mert csóró vagyok) és túlsúlyom is van (186cm 115kg). Csak tudni kell mit hogyan csinálsz. Én pl. alig like-olok valakit mégpedig azért mert akin nem látszik semmibérdekes annál semmi dolgom. Ha a képeken látható valamilyen hobbira/elfoglaltságra/munkára utaló jel, vagy ír valamit a leírásban akkor húzok jobbra. Így már van is tematika ami mentén beszélgetést lehet kezdeményezni.
(Mondjuk az már más kérdés mikor valakiből harapófogóval kell kihúzni minden egyes szót akkor hagyom a francba mivel nem is érdeklődik egyáltalán. Azért 1 feltett kérdést 4 nap beszélgetés után szerintem elvárható. )
Azt írd amit érzel iránta és teljesen kelljen Ő neked. Tök mindegy, csak legyél őszinte mert a nők nem tudom hogyan de megérzik ezt.
Volt néhány randim és megkérdeztem egy nőt hogy mi a fene az amiért képes volt értem fél országot utazni elsőre. Mire ő, azért mert átjön neki hogy mennyire tetszik nekem, és pokoli vonzó igazi nőnek érzem őt. Nem hazudtam neki, valóban a világ legszexibb nője csupa nagybetűbel. Tehát csak együtt a szíveddel csináld, sohasem csak azzal ami a lábaid közé szorult. És fontos hogy ne egy szakmunkás analfabéta fogyatékos legyen, legalább középsulis de még jobb ha fősulis lenne hogy eljuthasson a tudatáig az az egész amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!