Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli szingli nők! Ti hogyan/hol ismerkedtek?
32 éves férfi vagyok és külföldön élek.Évente többször haza megyek 5-10 napra.Sajnos ennyi idő alatt nem tudok kialakitani semmit sem.A társkereső oldalakat meg nem nagyon használjátok ,igy veszett ügyként élem meg ezt a társkeresést.
Lányok/Nők! Adjatok valami ötletet,hogy hogyan és hol ismerkedjek veletek.Köszönöm.
Anyagilag független,nem dohányzó,alkoholista egyén vagyok,aki ki igényes és igyekszik képezni magát.Köszönöm.
Azért az sokkal nagyobb gond, hogy nem megy neki a nyelv egyszerűen, mint az, hogy férfi. Nekem is élnek Angliában barátaim, akik szerint nem lehet kapni kint köptetőt, mert nem tudják, hogy van angolul.
Ha magyar nőt akar, de nem itt él, a saját helyzetét nehezíti. Olyan, mintha elmennék disznóvágásra, és panaszkodnék, hogy nincs vegán menü.
"Nekem is élnek Angliában barátaim, akik szerint nem lehet kapni kint köptetőt, mert nem tudják, hogy van angolul." - Na, azért aki nagyon akar, az megérteti magát. Egyszer nagyanyámat kivitte magukhoz a Svédországban élő nagynéném egy hónapra, az öreglány már elmúlt 70, nem beszél nyelveket a magyaron kívül, nincs diplomája, egy egyszerű falusi asszony, úgy vásárolt Svédországban egyedül tojást, hogy lerajzolta a tojástartót, és megértették...
Bocs az offolásért.
Kérdező, vagy keress kint élő magyarokat, vagy keress Magyarországon élő, de kiköltözést tervező magyarokat. Én akkor sem akarnék német nyelvterületre költözni, ha tervezném a külföldön élést, mert nincs érzékem a német nyelvhez, tanították, de nem áll rá az agyam. Az angol megy, az olaszt is könnyebben tanulnám (pedig csak turistaként jártam Olaszországban, de ragadt rám az olasz nyelv), a németbe beletört a bicskám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!