Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akkor is növekedni fog az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor is növekedni fog az "értéke" egy férfinak 30 év felett, ha nem sikeres és nem vitte kvázi semmire?

Figyelt kérdés

Ma már szinte közhelynek számít, hogy egy férfinak a társkeresésben 30 felett jön meg az értéke. Addig totál kiszolgáltatott a vak szerencséjének és a külsejének, hogy "hátha majd egy nőnek megtetszik". De 30 felett már elvileg a férfiaknak is lesz beleszólásuk, ők is válogathatnak majd a fiatalabb női felhozatalból is, így megnő az értékük a társkeresés terén.

Az lenne a kérdésem, hogy ez azokra a férfiakra is igaz, akik nem gazdagok, nem sikeresek, nem igazán értek el sikereket az életben 30 éves korukig? Mert az világos, hogy a sikeres 30-as, 40-es férfiak azok válogathatnak majd a 20-as csajok közül. Rengeteg ilyet ismerek, így most még 30 alatt, hogy korombeli csajok sikeresnek mondható 30-as, 40-es férfiakkal vannak, sőt hozzájuk mennek feleségül, nekik szülnek gyereket stb.

De emiatt, hogy a sikeres középkorú férfiak fiatal nőket kaphatnak meg, a konjunktúra magával rántja majd a kevésbé sikeres férfiak értékét is? Tehát az így elhagyatott 30-as nőknél már jó lesz egy sikertelen 30-as férfi is?

2019. febr. 17. 22:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
82%
A 30-as 40-es pasik nem akarnak 20 éves lànyokkal komoly kapcsolatot. Hozzáteszem azt is,hogy 30 éves nő létemre is sok huszas megirigyelhetne.
2019. febr. 18. 07:49
 22/33 anonim ***** válasza:
91%

Nem.

Pont ellenkezőleg, még inkább kinyílik az olló.

Nagyobbak lesznek a különbségek és még sikertelenebb lesz.

16-22 évesen nem szempont, hogy mit tett le az asztalra, de később egyre nagyobb szerepe lesz.

És egy 30 éves nő sem egy nyomit akar maga mellé.

2019. febr. 18. 08:15
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Semilyen következtetést nem lehet levonni.

Szerencséd kell legyen magabiztosságod, relatív stabil életed, jól kell érezd magad értékesnek, amennyiben ez nem így van nagyon kérdéses minden.

2019. febr. 18. 16:46
 24/33 anonim ***** válasza:
85%

A 30 as férfiak felé még nagyobb az elvárás a mit tett le az asztalra. Ekkora kezd kiderülni, hogy ebből az adott 30 plusszos emberből lesz e valaki vagy nagy csodákra már nem igazán lehet számítani rossz esetben..

A 30 as nők nem fognak leállni egy életképtelen 30 as férfival mert egyrészt a biológia óra korlátot szab a gyerekvállalási opciónak, másrészt már van annyi sütnivalója, hogy ne kábuljon el a nagy dumáktól vaktába elsütött kétséges légvár tervektől..

A külső előnyösségéről vagy előnytelenségéről, problémás égő balhés vagy "csóró" családi háttérről nem is beszélve.

Sajnos ez van.

F/32

2019. febr. 18. 16:52
 25/33 anonim ***** válasza:
7%
24: És mit jelent a "letett az asztalra?" Mindenki szajkózza de senki nem magyarázza el. Pénzt? Tehát ezek szerint csak pénz kérdése minden?
2019. febr. 18. 21:58
 26/33 anonim ***** válasza:
86%

Részben csak pénz. Inkább azt, hogy nem egy máról holnapra élő, vagy hogy nem egy mamahoteles karakter.

Végzettség(ek), Szakértelem, önértékelés, baráti kör, élmények, baráti kör, azaz szocializáltság, egy lakásterv..

Most részletezzem mit jelent az ha valaki él és nem egy vegetatív zombi?

Természetes, hogy része a pénz ennek, de az önfejlesztés, önképzés függvénye.

Én munka mellett végeztem el az egyetemet például, aztán külhonba mentem.

Ez csak egy lehetőség.

Senki nem mondta, hogy könnyű, és nem kell érte sokat tenni van aki elcseszi az idejét pl. pcjátszással, ahelyett hogy mondjuk tanulna akár nyelveket, vagy valami kreatív vagy gógyis szakmát .

Ha igazán vannak céljaid és jövőképed teszel érte és nem feladod, mint egy büdös bogár égnek álló lábakkal amit visz magával az idő áradata, míg végül bele nem fullad..

2019. febr. 18. 22:15
 27/33 anonim ***** válasza:
78%

Akkor nézzünk engem. 32 éves vagyok, mérnöki diplomával, nem túl "menő", de azért a KSH átlagot hozó nettó fizetéssel, több hobbival, több baráti körrel (20+ éves barátságok is!), elfogadható fizikummal (9 éve heti 3-4 edzés, 178cm/80kg). "Mamahoteles" annyiban vagyok, hogy szüleimmel élek, mert a 70-120 ezres főbérlőnek adott pénzt inkább saját lakásra teszem félre, mert a középtávú terveim között szerepel egy saját kégli, de rezsibe, felújításokba, kajába, házimunkába stb. besegítek. Úgy érzem megvannak a céljaim. 32 évem alatt egy igazi randim sem volt, nem hogy nő az életemben. Valahogy a "van 10 percem a buszig, elkísérhetsz" eseteket nem tudom randinak tekinteni.

Tehát nem tudom "tettem e le valamit az asztalra", de hogy sikertelen vagyok a nőknél, az teljesen biztos! (32/F)

2019. febr. 19. 20:13
 28/33 anonim ***** válasza:
40%
A nők nem tudják megállapítani ki mit tett le az asztalra. Ha én gyalog megyek a randira mert utálok parkolóhelyet vadászni akkor kevesebbet tettem le az asztalra sok lány szemében mint az aki kölcsönautóval gizdázik. Ha rendezett körülmények közt élek míg másnál hol a villanyt hol a gázt kapcsolják ki ámde a legmenőbb pulcsijában feszít ami pár ezerrel drágább mint amit random felvettem a tali napjára akkor megintcsak rosszabb parti vagyok a lány értékelése szerint. A nők nemigen tudják félmérni mi is van azon a bizonyos asztalon és csak az nem téveszti meg őket aki nem akarja
2019. febr. 19. 20:53
 29/33 anonim ***** válasza:
57%

20:13.

A mamahotelezés tetszik vagy sem ennyi idősen gáz. 70 éves korodig akarsz félre rakosgatni?

Már rég a saját lakásod hitelét kéne fizesd akkor legalább önáló kégliben lennél és lehetne magánéleted opciód. Netán ez is dobna önbizalmadon.

Másrészről ha nem ,,nyomulsz" rá a nőkre nem kezdeményezel nakkor ne csodálkozz h nem voltak randijaid.

Amugy önmagában a randikka nemszaladsz messze.

Nekem sok randim volt mégsem lett sok.második randim kapcsolat még úgy sem de nekem is van hiva fejlődnöm és lettenem az asztalra.

A másik az ha az adott ember nem tartja magát értékesnek (ez esetben mindegy az ok) akkor elcseszi az egész kisugárzást és a vonzerő a nulla felé tendál)

Szóval nekem hiába adod a tökéletes férfit itt mert valami belső defekt azért van ha másnem az öngeneráló félelmek pl. h nem volt még randid és stb..

20:53 ez egy baromság ez ideig óráig működik csak, és nem mindegy ki próbálja előadni, ahogy az sem mindegy kinek..

Vannak gátlástalan "indokolatlanul" önbizalomdús emberek akik ideig óráig elég jók vannak aki tovább is.

Nos ez személyiség függő nyilván lehet fejleszteni is, igazságszerint kéne is, mert az önbizalom egy jelntős tényező.

Sokan indokolatlanul kevéssel rendelkeznek.

Nos ez a adott egyének problémája magamat isbelértve. A világot, a nőket nem érdekli

a miértje, a lényeg, hogy nincs megbocsátva, ha nincs önbizalmad aza senkit ne érdekel hogy jó ember vagy ha te magadról nem hiszed el és nem tudod magad eladni.

Ez van.

2019. febr. 19. 21:15
 30/33 anonim ***** válasza:
62%
Nem állítottam, hogy "tökéletes vagyok". Sőt! Viszont nem érzem magam "annyira gáznak, hogy ne legyen senkim" és mégsincs! A nyomulás részt addig folytattam, hogy randira hívtam pár hét-hónap ismerettség után a nőket (egyetemi évfolyamtársak, baráti körből csaj, random csinos csaj a buszmegállóban, sokmindenkinél próbálkoztam). Erőltetetten nem fogok nyomulni, az már zaklatás lenne.
2019. febr. 19. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!