Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akkor is növekedni fog az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor is növekedni fog az "értéke" egy férfinak 30 év felett, ha nem sikeres és nem vitte kvázi semmire?

Figyelt kérdés

Ma már szinte közhelynek számít, hogy egy férfinak a társkeresésben 30 felett jön meg az értéke. Addig totál kiszolgáltatott a vak szerencséjének és a külsejének, hogy "hátha majd egy nőnek megtetszik". De 30 felett már elvileg a férfiaknak is lesz beleszólásuk, ők is válogathatnak majd a fiatalabb női felhozatalból is, így megnő az értékük a társkeresés terén.

Az lenne a kérdésem, hogy ez azokra a férfiakra is igaz, akik nem gazdagok, nem sikeresek, nem igazán értek el sikereket az életben 30 éves korukig? Mert az világos, hogy a sikeres 30-as, 40-es férfiak azok válogathatnak majd a 20-as csajok közül. Rengeteg ilyet ismerek, így most még 30 alatt, hogy korombeli csajok sikeresnek mondható 30-as, 40-es férfiakkal vannak, sőt hozzájuk mennek feleségül, nekik szülnek gyereket stb.

De emiatt, hogy a sikeres középkorú férfiak fiatal nőket kaphatnak meg, a konjunktúra magával rántja majd a kevésbé sikeres férfiak értékét is? Tehát az így elhagyatott 30-as nőknél már jó lesz egy sikertelen 30-as férfi is?

2019. febr. 17. 22:26
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
80%
Máshonnan kéne megközelíteni a kérdést. Huszonéves korban pláne az első felében még az ember tanul pénz tekintetében szüleitől függ de a 20-as évek második felében is még csak pályakezdő. 30-ra válik el hogy milyen kaliber lesz az ember. Akkor jönnek számításba a soktényezős több szempontú jellemzők. Előtte mi van? Kb ez: Jó pasi vagy( kizárólag külcsire)? Nem? Hát bukta. Van haverod aki jó pasi és a csaj közel kerülhet hozzá melletted? Nincs? Akkor taktikai szex sem jut.
2019. febr. 18. 00:34
 12/33 A kérdező kommentje:

Talán még jobb példa az ingatlanosnál a munkaerőpiac. Régebben amíg nem lehetett külföldre menni, munkanélküliség volt, megmondta a munkáltató, hogy ha valami nem tetszik 100-an állnak még sorban a helyedre. Most, hogy szabad a munkaerőpiac és a legjobb szakemberek kimentek külföldre, ezért lehet hogy egy vállalkozónak egy rosszabb, lustább, megbízhatatlanabb szakembernek is többet kell fizetnie, mert nincs más.

Nem ez lesz a helyzet 30 fölött a társkeresésben? A legjobb pasik (akár anyagilag, akár külsőre, akár bárhogy) azok a 20-as csajokra fognak, mert azok a feszesek és a szépek. A 30-as nőknek meg már lehet egy sokkal bétább 30-as pasi is jó lesz, mert az alfáknak akkor már nem fognak kelleni.

Nem lehet, hogy ez a helyzet?

2019. febr. 18. 01:38
 13/33 anonim ***** válasza:
91%

"Tehát az így elhagyatott 30-as nőknél már jó lesz egy sikertelen 30-as férfi is"

Ha a logikád szerint a huszonéves csajok 30-as, 40-es férfiakkal vannak, akkor mikor ezek a nők 30-asok lesznek, a pasiik 40-es, 50-esek. Mégis miért lennének elhagyva? Egy 40-es, 50-es pasi örülhet, ha 15, 20 évvel fiatalabb barátnője, felesége van.

2019. febr. 18. 01:45
 14/33 anonim ***** válasza:
91%
Nem, akkor a 30-as nők a 40-es jópasikat fogják választani. De tudom, tudom, a 40-es jópasik is a 20-as csajokkal lesznek, meg még az 50-es jópasik is. Hiszen a huszonéves, feszes testű lányok száma végtelen. Tényleg neked van igazad.
2019. febr. 18. 01:49
 15/33 anonim ***** válasza:
93%
Továbbra sem értem, miért a számodra ronda 30-asokat cseszteted, mikor neked csak a 20-as kell. Örülj neki, hogy öregszel és szépülsz, készülj a 20-as nődre, a 30-asokat meg hagyd békén.
2019. febr. 18. 03:34
 16/33 anonim ***** válasza:
22%

Megint ez az "elért valamit". Valaki magyarázza már el, mit ért ezalatt!? Anyagiak? Szóval minden csak az anyagiakon múlik? Szép dolog.

Amikor felmerül, hogy "mit értem el", mindig azt mondom, hogy azt, hogy élek, 32 évesen! Több volt gyerekkori ismerősöm ezt nem mondhatja el. Volt , aki halálos betegséget kapott. Én eddig még nem, tehát a genetikám nem rossz. Volt aki "beiszunk és vezetünk" balesetben meghalt. Én nem. Tehát megfontoltabb és érettebb vagyok ezeknél. Mit értem el? Élek. (32/F)

2019. febr. 18. 05:14
 17/33 anonim ***** válasza:
87%

Nem jó példa a munkaerő hiány/többlet. A sikeres és jó pasik váltogatják cserélgetik a partnereiket, miközben évek hosszú sora óta nő nélkül létező férfitársaik próbálják megfejteni párkeresési sikertelenségeik okait. És ehhez még csak nem is kell sikeresnek lenni egyéb téren.

Magyarul, vannak pasik akiknek valahogy mindig van nőjük, és vannak pasik akiknek valahogy sosincs nőjük.

Más okai vannak hidd el.

2019. febr. 18. 06:15
 18/33 anonim ***** válasza:
86%
Edesem en 10-20-on evesen nem 30-as pasira nyomultam es az se erdekelt hogy van e munkaja, max az hogy tanul e es ha igen mit. 39 felett meg igen mar baromira nem mindegy hogy sikeres e vagy sem. A siker mentalitasbol fakad, igy par sor beszelgetes utan is siman leveheto hogy ertekes e az illeto (szamomra) vagy nem. A sikert nem csak buksza vastagsagaban lehet merni. Hanem hogy ha a pasi baromi okos, muvelt, ertekmes, joindulatu. Akkor az mar eleg, ha csak penzes - az nem. Ki a tokom akar nyuglodni egy jellemtelen szellemileg visszamaradott emberrel? ;D
2019. febr. 18. 07:00
 19/33 anonim ***** válasza:
27%
*30 felett
2019. febr. 18. 07:01
 20/33 anonim ***** válasza:
37%

Azért nincs nőd, mert 16 és 100 éves kor között minden pasi a 16-22 éves, csinos, vékony lányokat hajtja. 5 millió pasi jut kb. 100 ezer nőre.

És 30 évesen is ezért nem lesz nőd, mert továbbra is csak a legjobb 1-2% közül akarsz válogatni, miközben nem tartozol a férfiak legjobb 1-2%-ához.

Egy 30 éves szűz sose lesz jó pasi, csak a futtotak még kategória. Ahogy a csórók is. Egy csóró szűz 30 éves....hááát....

Egy 30 éves nő nem téged fog választani, hanem egy elvált, sportos 40-est, egy jól szituált 50-est, vagy akár egy feszes testű 25 évest, aki egész éjjel képes dugni. Attól függ, hogy mit szeretne.

2019. febr. 18. 07:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!