Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek még én is sikeres a nőknél a későbbiekben?
Még mindig reménykedem abban, hogy pár év múlva nekem is lesznek barátnőim. Eddig mindig amiatt gondoltam ezt, mert azzal voltam, hogy majd ha változik a kinézetem és felnövök jobban fogok tetszeni nekik. 21 éves vagyok. Az arcom, magasságom már nem fog változni, már csak amiatt reménykedem, hogy idősebb leszek és azért.
Ahol lakom (kisváros) nem vagyok túl népszerű, nem is teszek érte semmit, hogy az legyek mert így is a nullán vagyok. Szerintem engem valami nyominak tart mindenki, akivel már startból ciki lenne kezdeni. Viszont ahol egyetemre járok ott máshogy viszonyulnak hozzám, onnan viszont valószínűleg haza fogok költözni ha idén végzek.
"nincs bennem semmi változtatni való, feltűnő rossz"
Eszméletlenül felszínesen gondolkodsz például. Mint ahogyan ez a hozzászólásod is bizonyítja. Szóval igencsak lenne hová FEJLŐDNÖD.
Amúgy te egész életedben ugyanolyan akarsz (akarnál) maradni?
Gondolatkiserlet:
Ha no lennel, randiznal magaddal?
Nem, te nem értetted meg. Nem amiatt vagyok egyedül mert egy mocsok, kétszínű vagyok akit mindenki utált, sem egy tolvaj, aki lopásért volt előállítva és új életet akar kezdeni, próbálva bebizonyítani, hogy jobb ember lett.
Mibe kellene változzak és jobb legyek? Abba, hogy több buliba járjak meg legyek én is nagyszájú tahó? Ez nem fog menni...
Ha arra gondoltál, hogy olvassak önismeretet meg fedezzem fel az értékeimet, akkor azok már megtörténtek. Mint mondtam már nem olyan vagyok mint régen, egyedül ez senkit sem érdekel, mivel már 7 éve kikerültem a látókörből, senki sem kiváncsi rám.
innentől már csak egyre csúnyább leszel
ráncok, lógó bőr, őszülés, kopaszodás
ha 21 éves korodig nem kaptak szét a csajok... hát..
mondjuk ha ultra igénytelen voltál, elhízott, akkor ok. le kell fogynod, gyúrnod kell
de ha ennyi sikerült azzal, hogy a maximumot hoztad ki magadból eddig, akkor ezután sem lesz sokkal jobb a helyzet
maximum az lehet még opció, ha gazdag leszel
Lehet nekem is az ismerőseim közül kellene egy ismert srác, aki jó arc meg kedves meg helyes stb. Míg egy kétes, magányos fazon mint jómagam inkább senkit sem érdekel, vagy ha mégis megfordulna a fejembe rájönnék, hogy inkább nem ő, míg van más jobb. Ha nagyon jó parti lennék akkor biztos bomlanának a “titokzatos” jó pasi után.
A válaszom így tehát a nem, nem randiznék magammal és nem is érdekelném magam.
Hát jah... nem voltam eddig sem kövér sem semmi más hátráltató nem volt bennem. Most úgy érzem a csúcson vagyok, úgyhogy van valami abban amit mondasz.
Persze vannak idősebb pasik, akik később váltak igazán sármossá, de én korántsem biztos, hogy olyan leszek. Gazdag 100% hogy nem leszek, szóval...
Egyébként nem tudom, itthon kb olyan szinten vagyok mint egy hajléktalan, a másik városban viszont sikeresebb volnék, persze ott sem az igazán nekem tetsző nőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!