Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek még én is sikeres a nőknél a későbbiekben?
Még mindig reménykedem abban, hogy pár év múlva nekem is lesznek barátnőim. Eddig mindig amiatt gondoltam ezt, mert azzal voltam, hogy majd ha változik a kinézetem és felnövök jobban fogok tetszeni nekik. 21 éves vagyok. Az arcom, magasságom már nem fog változni, már csak amiatt reménykedem, hogy idősebb leszek és azért.
Ahol lakom (kisváros) nem vagyok túl népszerű, nem is teszek érte semmit, hogy az legyek mert így is a nullán vagyok. Szerintem engem valami nyominak tart mindenki, akivel már startból ciki lenne kezdeni. Viszont ahol egyetemre járok ott máshogy viszonyulnak hozzám, onnan viszont valószínűleg haza fogok költözni ha idén végzek.
Igen hallottam.
Nagyon jól hangzanak ezek a szavak tényleg, jó is velük dobálózni, de semmi értelme. Fejezzük be ezt itt most. Köszönöm a rám szánt időd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!