Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetek még én is sikeres a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek még én is sikeres a nőknél a későbbiekben?

Figyelt kérdés

Még mindig reménykedem abban, hogy pár év múlva nekem is lesznek barátnőim. Eddig mindig amiatt gondoltam ezt, mert azzal voltam, hogy majd ha változik a kinézetem és felnövök jobban fogok tetszeni nekik. 21 éves vagyok. Az arcom, magasságom már nem fog változni, már csak amiatt reménykedem, hogy idősebb leszek és azért.

Ahol lakom (kisváros) nem vagyok túl népszerű, nem is teszek érte semmit, hogy az legyek mert így is a nullán vagyok. Szerintem engem valami nyominak tart mindenki, akivel már startból ciki lenne kezdeni. Viszont ahol egyetemre járok ott máshogy viszonyulnak hozzám, onnan viszont valószínűleg haza fogok költözni ha idén végzek.

2018. dec. 29. 20:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem is sallangokra lettem volna kíváncsi, hanem az általad felfedezett ÉRTÉKEKRE. Te magad írtad, hogy amid van ezen a téren, azokat már felfedezted magadban. Kíváncsi lettem volna, hogy ezek konkrétan micsodák. Tehát hogy mik az előnyös tulajdonságaid.
2018. dec. 29. 21:51
 12/22 anonim ***** válasza:
72%
20 évesen én már elfogadtam és lemondtam a nőkről. Nem vagyok én erre alkalmas.
2018. dec. 29. 21:52
 13/22 anonim ***** válasza:

"Nem, te nem értetted meg. Nem amiatt vagyok egyedül mert egy mocsok, kétszínű vagyok akit mindenki utált, sem egy tolvaj, aki lopásért volt előállítva és új életet akar kezdeni, próbálva bebizonyítani, hogy jobb ember lett."

Ezt nekem írtad?

2018. dec. 29. 21:52
 14/22 anonim ***** válasza:
76%
Az a baj a gondolkodásoddal (nem neked egyedül), hogy a "nőknél akarsz sikeres lenni", nem pedig találni EGY nőt, akivel működőképes kapcsolatot tudsz kialakítani. A nőknêl úgy általában az alfahímek a sikeresek, mióta világ a világ. Te nyilván nem vagy az, de ez nem jelenti, hogy ne találnád meg előbb- utóbb azt a nőt, akivel boldog lehetsz.
2018. dec. 29. 21:55
 15/22 A kérdező kommentje:
Olyanokat tudok, amiket más is kiemelt. Egy lány szerint érdekes vagyok, mivel mindenről tudok beszélgetni; szépen, választékosan kifejezni magam. Nem tudom elmondani, semmi extra amúgy sem, van akinek már az is nagy szó volt, hogy képes vagyok bámulni én is a csillagokat 10 percen keresztül, anélkül, hogy mondogatnám, hogy menjünk már meg stb.
2018. dec. 29. 21:59
 16/22 A kérdező kommentje:
Ha abból indulok ki, hogy eddig nem találkoztam egy OLYAN lánnyal sem, akkor mi a garancia, hogy majd ezután találkozok vele, annak tudatában, hogy a legtöbb lány mindig mással jön össze?
2018. dec. 29. 22:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Garancia soha semmire nincs. Az az ember, aki lelkileg valóban FELNŐTT, az legelőször ezt tanulja meg.
2018. dec. 29. 22:09
 18/22 anonim ***** válasza:

"Egy lány szerint érdekes vagyok, mivel mindenről tudok beszélgetni;"

És te amúgy képes vagy mindenfajta konkrét cél vagy mellékes gondolat nélkül egyszerűen csak önmagáért élvezni egy beszélgetést?

2018. dec. 29. 22:11
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem igazán. A felnőttek világában minden valamiért történik. :)
2018. dec. 29. 22:17
 20/22 anonim ***** válasza:

"A felnőttek világában minden valamiért történik. :)"

Hát ezek szerint túrót se tudsz arról, mit jelent ténylegesen felnőttnek lenni. Felelősségvállalásról hallottál már?

2018. dec. 29. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!