Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem vagyok eléggé sikeres,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok eléggé sikeres, mert nincs humorom?

Figyelt kérdés

Mikor ismerkedem akkor eléggé komolyan veszem az első fázisba az ismerkedésünket, szóval néha viccelődöm ez nőknél lehet taszító? Tehát mindig komolyan veszek mindent, komolyan állok a dolgok elébe, lehet kicsit lazábbnak kéne lennem, és újra nekifutni a párkeresésnek mert így szinte 0ával egyenlőre az esélyem??

Ezt a feszültséget senki nem bírja? Fel kellene oldódnom, el kellene lazuljak?

Csak olyan típus vagyok, aki figyel a másikra mindig, nem akarom megsérteni a társamat.

2019. jan. 10. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a humor fontos, àtsegít a rossz helyzeteken, oldjha as feszültséget.
2019. jan. 10. 19:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek van humora, legfeljebb sajátságos ez nem bűn.
2019. jan. 10. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Kinek ez, kinek az jön be.

Próbálkozz, és "ha dobnak", menj másik után. Ez így megy. Ne sopánkodj azon, hogy ilyen vagy olyan vagy. Van, akinek éppen Te kellesz majd, mert nem kedveli a viháncoló, magát "jóképűnek" képzelő embereket.

2019. jan. 10. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Manapság a humor az egyik alap dolog, amivel meg lehet fogni a nőket.
2019. jan. 10. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem a humor benne van a top4-5 dologban ami számomra fonto s az emberekben. Akár párkapcsolat, akár barátok, akár család, bárki más. Plusz elég sokat viccelődök, hülyéskedek így nekem fontos legye hogy valaki vegye a lapot, lehessen vele sokat nevetni stb.

Nem feltétlen baj, ha a partner is olyan min te. De szerintem az emberek többsége igényli.

2019. jan. 10. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Első pár találkozásnál ez még szerintem teljesen normális. Utána már annyira nem. Szerintem a homor egy megfoghatatlan dolog, amiről mindig mindenki elmondja, hogy neki mennyire fontos, hogy a másikban meglegyen, de szerintem nem ezen kell görcsölnöd. A humornak s a feszéjezettségnek semmi köze sincs egymáshoz egy számodra nagyon fontos és mély szituációban.

"Csak olyan típus vagyok, aki figyel a másikra mindig, nem akarom megsérteni a társamat."

Ezzel semi gond sincsen.

De azt ne felejtsd el, hogy mindannyian azért keresünk magunknak társat, hogy jól érezzük vele magunkat. Ha meg sem próbálod jól érezni magad a másik mellett, akkor felesleges az egész.

2019. jan. 10. 23:41
 7/7 Onyx123 válasza:
A hangsuly is nagyon fontos a viccelodesnel ha toketlen hangod van akkor ha viccelodsz csak nagyobb gazban leszel.Gyakorolj a tukornel.Ha csak mormogva is mondod a viccet akkor se lesz hatasos.Magambol indulok ki.
2019. jan. 11. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!