Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Járnátok olyan férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok olyan férfival, aki 39 éves és még nem volt barátnője?

Figyelt kérdés
Miért nem? Kort is írjatok!

2019. febr. 17. 10:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

#6-os vagyok:

Sajnos az életem során annyi dolog történt velem, hogy rengeteget sérültem. Folyamatos megalázás, ahogy az emberek viselkedtek velem. Úgy nőttem fel, hogy egy értéktelen senki vagyok, próbáltam már öngyilkos is lenni, bár az egy kapcsolatom véget érése után volt már.

Nincs kedvem leírni ugyan azt, amit már korábban leírtam, szóval akit érdekel:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

20# válasz az enyém, a második oldalon.

Ez az ok, amiért nem keresek senkit!

2019. febr. 17. 11:25
 12/17 anonim ***** válasza:
19%
Ennyi kib @ szott hazugságot. A nők többsége (nem mind) itt ilyenkor csak a külvilág felé hazudik hogy ezzel neki semmi baj, mert azt hiszi az az elvárás hogy ezt kell mondani, vagy ilyenkor saját maguknak is hazudnak?
2019. febr. 17. 11:33
 13/17 anonim ***** válasza:
40%

Az a baj kedves kérdező, hogy az ilyenek mögött általában állnak lelki dolgok, nem jó dolgok, amik miatt én nem vállalnám be. Ott van "valami baj" az emberrel, nagy valószínűséggel, ha ennyi idősen még sosem volt senkije.

De ha megismerem, és minderre rácáfol, akkor engem nem zavarna. Az viszont biztos, hogy nagyon furcsálnám.

2019. febr. 17. 11:35
 14/17 anonim ***** válasza:
57%

Állj!

Mi az, hogy "nem volt barátnője"?

Szűz, vagy nőcsábász? Sitten volt? Pap volt?

2019. febr. 17. 11:38
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon csúnya vagy?
2019. febr. 17. 11:45
 16/17 anonim ***** válasza:
60%

Járni nem tudom, de azt egy idegenről sem tudom ennyi info alapján.

Nekem sem volt még senkim, mivel 30 pont elmúltam, nőként selejt lettem. Velem nem agyilag volt probléma, vagyis vehetjük úgy. Egyszerűen kövér voltam, és nem akartam, hogy mások lássanak meztelenül. De nem siettem a fogyással, mert akkor meg le kell vetkőzni... :D Ördögi kör.

Most meg már öreg vagyok, és hiába fogytam le, nem tudnék (akarnék?) változtatni.

(Nem kellenek privátok uncsizó emberektől, akik annnnyira kíváncsiakkkk.)

2019. febr. 17. 12:10
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

Én is lassan 39 éves leszek, és semmilyen kapcsolatom nem volt nőkkel. A kérdésből tényleg nem derül ki több lényeges dolog.

Nekem a fő oka a szorongásos betegségek, és mindig ilyen voltam. Szakemberek sem tudtak segíteni. Családra, gyerekre nem vágyok egyébként. Hogy milyen kapcsolatra lennék alkalmas, azt meg tapasztalat híján nem tudom megmondani.

Ha csak a szó értelmét nézem, tényleg "lelki nyomorék" vagyok. De az ilyen kifejezések marhára sértőek, nagyon rosszul esnek. Főleg úgy, hogy mindezt anélkül írja valaki, hogy személyesen ismerné az ilyen embereket, még csak nem is láttak minket.

Teszem azt, egy vak, néma vagy mozgássérült embert sem illik ilyen szavakkal illetni. Az én problémám ugyanilyen, csak nem ennyire feltűnő, mert lelki eredetű.

Akik meg azt írják, hogy "nincsen kedvük tanítani a szexet", azok szerintem valójában nem is szeretnék a párjukat, ha ilyen ember lenne, mert aki tényleg szeret, az türelmes, kedves, odafigyel a másikra, kommunikál vele akár szex közben is.

Úgy tűnik, hogy a társadalom, tisztelet a kivételeknek, még nem tudja úgy elfogadni a lelki betegségeket, mint a testieket, nem elég érett erre.

2019. febr. 18. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!