Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy olyan férfival akinek a minden a nővére és a nővérét nem is veheti a szájára a barátnője?

Figyelt kérdés

Konkrétan azt mondta hogy “ a mocskos számra vetted a nővérem”

Mindezt négy év után.

2018. szept. 1. 12:32
 1/9 A kérdező kommentje:
Helyesbités: “a mocskos szádra vetted a nővérem”
2018. szept. 1. 12:33
 2/9 próbálokkedveslenni ***** válasza:
87%
Miért vetted a mocskos szádra a nővérét?
2018. szept. 1. 12:36
 3/9 A kérdező kommentje:

Azt mondtam neki hogy mindenbe a nővéréhez mér mindent, engem is és ebből elegem is.

Nekem szép ruháim vannak, nővére rosszul öltözködik. Ezt ő mondta.

Nővérének nem volt templomi esküvője igy neki (nekünk) se lesz.

Elegem lett ebből.

Ne vegyem a számra a nővérét, mert ő a családi vagyonból sokat kivett magának amiért a nővére nem szólt semmit.

Én pedig a nővérével teszek megjegyzést.

2018. szept. 1. 12:42
 4/9 A kérdező kommentje:

nővérere*

A nővére 45 éves, ő pedig 38. Nem gyerekek már. Kinek van kedve állandoan a nővérek után kullogni.

2018. szept. 1. 12:43
 5/9 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%

Uhh, én azt hittem, hogy a párod ilyen 21 körüli lehet és felnéz a 30 éves nővérére.

Ez így nagyon fura. Kell neked ilyen házasság?

2018. szept. 1. 12:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt lehet vele kezdeni, hogy közlöd vele, hogy akkor dugja inkább a nővérét, és távozol.
2018. szept. 1. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Dugja meg a nővérét akkor. Hajrá.
2018. szept. 1. 13:04
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűleg a srác nővére olyan volt neki mint az édesanyja, vagy legalábbis nagyon sokat tett érte, te pedig itt furlálod és irigy vagy az illetőre.

Miért nem gondolkozol azon mielőtt kinyitod a szádat?

Nagyon kifelé áll a kapcsolatotok szerintem. Erre házasságot vállalni szerintem opstobaság. Te nem tudsz a sráchoz toleráns lenni, és vitára-vita, ez nem egy jó alap a házassághoz, akár mennyi ideje is vagytok együtt.

2018. szept. 1. 13:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Ki lehet tenni a szűrét az ilyen bunkó, primitív gyökérnek. Elég ostoba vagy, hogy ezt is lenyeled, meg hogy 4 évig tűrted, hogy egy másik nő ennyire nagy szerepet játszon az életetekben - akár a nővére az illető, akár nem. De az, hogy képes vagy hozzámenni feleségül (a templomi esküvős vita már csak hab a tortán), azt mutatja, hogy szörnyen buta vagy, és nem csoda, hogy így beszélnek veled, hiszen nem tart magával egyenrangú félnek. Hajrá, menj hozzá, aztán hadd parancsolgasson neked ő meg a nővére, amíg valamelyikőtök meg nem hal. :)
2018. szept. 1. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!