Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy olyan férfival akinek a minden a nővére és a nővérét nem is veheti a szájára a barátnője?
Konkrétan azt mondta hogy “ a mocskos számra vetted a nővérem”
Mindezt négy év után.
Azt mondtam neki hogy mindenbe a nővéréhez mér mindent, engem is és ebből elegem is.
Nekem szép ruháim vannak, nővére rosszul öltözködik. Ezt ő mondta.
Nővérének nem volt templomi esküvője igy neki (nekünk) se lesz.
Elegem lett ebből.
Ne vegyem a számra a nővérét, mert ő a családi vagyonból sokat kivett magának amiért a nővére nem szólt semmit.
Én pedig a nővérével teszek megjegyzést.
nővérere*
A nővére 45 éves, ő pedig 38. Nem gyerekek már. Kinek van kedve állandoan a nővérek után kullogni.
Uhh, én azt hittem, hogy a párod ilyen 21 körüli lehet és felnéz a 30 éves nővérére.
Ez így nagyon fura. Kell neked ilyen házasság?
Valószínűleg a srác nővére olyan volt neki mint az édesanyja, vagy legalábbis nagyon sokat tett érte, te pedig itt furlálod és irigy vagy az illetőre.
Miért nem gondolkozol azon mielőtt kinyitod a szádat?
Nagyon kifelé áll a kapcsolatotok szerintem. Erre házasságot vállalni szerintem opstobaság. Te nem tudsz a sráchoz toleráns lenni, és vitára-vita, ez nem egy jó alap a házassághoz, akár mennyi ideje is vagytok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!