Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen előnye és hátránya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen előnye és hátránya lehet egy olyan férfival együtt lenni, aki 25 éves elmúlt egy barátnője se volt még?

Figyelt kérdés
Rossz gyerekkora volt, anyját, apját korán elvesztette. Későn ért meg, tizenéves korában nem igazán érdeklődött lányok után. Mindig komoly kapcsolatban gondolkozott, de nem volt még szerencséje, leginkább azért, mert számára vonzó nőket nem érdekelte. Komoly kapcsolatot nehéz lenne vele kialakítani? Van ennek valami előnye?
2018. febr. 25. 12:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ezt lehetetlen megjósolni. Vagy megpróbálod és meglátod, vagy nem.
2018. febr. 25. 12:46
 2/22 anonim ***** válasza:
Hagyatkozz a megérzéseidre!
2018. febr. 25. 12:48
 3/22 anonim ***** válasza:
0%
Te a hölgy vagy? Szerintem ha te tapasztaltabb vagy akkor nem érdemes. Ő most fogja ilyen téren kiismerni magát. Annó naiv 10en évesként én is furcsákat gondoltam mai ésszel a szerelemről. Kellett nettó 5 év amikor rájöttem mit hogy akarok. Tanìtgatni kell az ágyban is..gondolom ott se valami akrobata.
2018. febr. 25. 13:09
 4/22 anonim ***** válasza:
Szerintem érzelmileg gyengébb a sok törés miatt, ami lehet jó is és rossz is. Bár nem tudni mennyire van lelkileg megtörve. Mennyire képes depresszióba esni könnyen, mert ugye az nagyon megviselheti a másik felet. De szerintem megérne egy próbát. :)
2018. febr. 25. 13:49
 5/22 anonim ***** válasza:
0%

"Tanìtgatni kell az ágyban is..gondolom ott se valami akrobata."

A nők többsége sem valami akrobata az ágyban. Vagy velük szemben más az elvárás?

2018. febr. 25. 13:52
 6/22 anonim ***** válasza:
56%
5ös! Hát igen egy pasitól elvárás, hogy tudja mit hova kell tenni. Egy pasi 99,9%ban élvez a szex végén. (Egyszer exbarátnőm akkorát élvezett, hogy mondta részéről vége az aktusnak). Még a nőknél kb fele az arány, hogy egyáltalán valami bizsereg lent az is ujjal szájjal izgatás közben.Egy pasi elsö100aktus alatt megtanúlja, hogyan kell nyalni mire kell figyelni+ ami lényeges saját testét kiismeri,hogy tudja késleltetni az élvezetet.
2018. febr. 25. 14:01
 7/22 A kérdező kommentje:
#6 Minden kapcsolat elején bele kell tanulni abba, hogy mi jó a másiknak. Nem mindenkinél ugyanaz a recept. És ha szerelmesek egymásba akkor nem az számít, hogy mennyire tapasztalt, mert nem fognak bénázni.
2018. febr. 25. 14:20
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Előnye semmi. Hátrányai vannak. Ennek ellenére simán működhet, csak egy kicsivel több türelem, megértés és figyelem fog kelleni.
2018. febr. 25. 23:38
 9/22 anonim ***** válasza:
40%
Nem lehet egy főnyeremény, hagyd a fenébe. :) Keresd a legjobbat magadnak.
2018. febr. 27. 08:58
 10/22 anonim ***** válasza:
7es! Valaki nem tud vezetni az nem tud...aki 100000km en túl van annak mindeggy hogy 2t trabant vagy prius mindennel tud menni. Egyértelmű ki kell tapasztalni.... de minnél rutinosabb annál gyorsabvan megy.
2018. febr. 27. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!