Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénz elég egy normal barátnő fenntartásához?
18-as. Nézd, az én életem jó. Vannak akik szeretnek, biztos vannak akik nem. Ezzel mit kezdjek?
Olyan az ember élete, mint a beállítottsága... aki folyton sír, annak siralmas. Aki irigy, az megmarad azon a szinten... akinek nincs önbizalma, saját magát ítéli kudarcra... aki meg gondolkodik, dönt és cselekszik, az meg élvezi az életet. Ezen meg el lehet gondolkodni.
Azért válaszolok a kérdésedre is. Senkitől sem vagyok elszállva, csak jó irányba mutat az életem. Azért azt hozzáteszem, elég sok "pofon" után álltam fel.
Amúgy a kérdés a maga formájában eléggé érdekes. Én inkább úgy tettem volna fel:
" Havi szinten nagyságrendileg ti mekkora összeget fordítotok a barátnőtökkel a közös életetekre? "
Ugyanis ez a barátnő fenntartása kicsit olyan, mintha vettem volna egy rabszolgát, akit etetni, itatni és szállásolni kellene. Aztán egy normális kapcsolatban ugyanúgy a nő is szokott költeni a közös programokra. De hát van aki ezek szerint nem normális kapcsolatokra vágyik...
21-es: A lényeg szempontjából szerintem teljesen mindegy, de megint a megfogalmazásba kell belekötni.
De akkor ha úgy válaszolunk a kérdésre, hogy
" Havi szinten nagyságrendileg ti mekkora összeget fordítotok a barátnőtökkel a közös életetekre? "
akkor is ott vagy, hogy egy szüleivel élő embernek elképesztő összegek jönnek ki. És most lényegtelen, hogy barátnővel lakik vagy haverokkal albérletben.
Maga a külön élet a drága. Még ha vennének neki a szülei saját lakást is havonta úgy összességében 40 körül növekedne a kiadása ahhoz képest, minthogy a szülői házban él. Az egy év alatt már 480 000. Hova is lehet ennyi pénzből elmenni nyaralni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!