Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzetek megy el a barátnőtökre havi szinten?
Alsó hangon elmegy havi 60 ezer.
20 km-re lakunk egymástól, heti kétszer találkozunk. Ebéd, vacsora,(van, hogy pizzát hozatunk), mozi, hazaviszem. Még nem is mondtam sokat a 60 ezer körülivel.
Az első 5 évben még csak "jártunk", akkor felesbe fizettünk mindent, általában heti egyszer eljártunk moziba vagy strandra, vagy pizzázni. Ezeket egyszer én, egyszer ő fizette. De hozzáteszem, ha nem lett volna barátnőm is lett volna igényem ezekre a programokra, nem miatta kellett ezekre költenem.
Ezenkívül vettünk egymásnak karácsonyra, születésnapra ajándékot.
Azóta házasok vagyunk, közös a számla, így mindenki belead. Most is annyit költünk amennyire igényünk van.
Tokeletesen leirtad. Szamomra peldaul negativ, ha elso randin nem hiv meg egy kavera, hiszen az annyira minimalis osszeg es ha meg ebben sem tud semmi gesztust mutatni, akkor mi lesz a jovoben? 100 forintokat fog visszakerni tolem, hogy en annyival kevesebbet adtam bele? En meg barataimat is meghivom neha erre-arra, hogy na most en viszem a borokat, aztan o csinalja a kajat naluk es nem szamolgatom, nekem kerult-e tobbe (valoszinuleg igen) es mennyivel. Ez egyszeruen csak egy gusztustalan emberi vonas, aki ennyire sajnal kis osszegeket... Ha pedig valaki azt mondja, hogy de a sok kicsi sokra megy (mert ha o 10novel megy randizni es mindnek fizetni kell, azert sok) az meg azert nem erdekelne, mert nem kell ferfi, aki parhuzamosan tobb novel randizik, 1-2 masik belefer az elso randik korul, amig kiszuri, ki a legszimpatikusabb, de ennel tobb mar nem mutat komoly szandekokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!