Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti haragudnátok a barátnőtökre hogy ha nem mosogatna, takarítana, főzne amikor menstruál? Hogy reagálnatok rá?
Én amugy se főzök mosok takaritok egy férfira se mert nem vagyok a csicskaja a szolgája vagy a bejárónője, pót anyja meg végképp nem akarok lenni
Házimunkát felesben ILLIK megosztani
Férfinak is ki KELL vennie a részét a házimunkabol
Nem csak a nő dolga
De miért? Egyszerűen nem tudom ezt megérteni
Engem nagyon zavarna ha csak én végeznem a házimunkát és addig a férfi csak a toket vakarja a tv előtt
Akkor hazirobotgep vagy
Mi mindketten dolgozunk és mindketten kivesszük a részünk a házimunkából. Én alapvetően kicsit jobban, de amíg nem irreálisan többet csinálok én otthon, addig nincs ebből gond. Alapvetően megcsinálom akkor is, ha mestruálok és nem vagyok valami fényesen, viszont vannak nagyon durva havijaim is, olyankor hányok, borzasztó rosszul vagyok. Teljesen egyértelmű, hogy ilyenkor a párom megcsinálja helyettem is, amit én nem tudok. Neki a legtöbbször említeni sem kell, látja rajtam. Ha esetleg mégse, akkor elmondom neki. Elvégre kapcsolatban vagyunk és együtt élünk évek óta, nehogy már ez az alapszintű kommunikáció gondot okozzon.
De hogy a konkrét kérdésre is válaszoljak: mondd meg a barátodnak nyugodtan, egy normális férfi nem haragszik meg ilyesmi miatt.
Én még sohasem menstruáltam (62 F, nem csoda), de a felét biztosan elvégzem a házimunkának. Nincs beosztás, nincs szerződés.. felnőtt ember vagyok, ennyi.
Az meg elég szar ügy, ha ilyen nem "mersz" elmondani a társadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!