Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK! Mit tennétek, ha randira hívna titeket egy olyan lány aki külsőre NAGYON de NAGYON hasonlít az előző barátnőtökre aki pár hónapra nagyon megbántott?
Szinte a megszólalásik hasonlítanak egymásra. Ismerni nem ismerik egymást ez szinte biztos. Nem lenne kellemetlen számotokra, hogy mindig ő jutna róla eszetekbe és folyton rá emlékeztetne meg a sok bántásra amit tőle kaptatok. Ilyen helyzetben vagyok most.
26F
Ha ennyire nem tudsz elvonatkoztatni az előző barátnőtől, akkor még nem vagy túl rajta. Jobb lenne ha nem randizgatnál egyelőre senkivel.
Amúgy lényegtelen lenne, hogy néz ki. Gondolom, hogy nem a kinézetével bántott meg az előző lány sem. Ha egy szemüveges lány bánt meg, akkor sem az a megoldás, hogy többet nem jössz össze szemüvegessel.
Meglepődnék, mert még szűz vagyok.
De ha tegyük fel lett volna barátnőm, akkor külsőre tetszene, és tetszene nekem még a bátorság is, hogy ő hívott randira.
Ha el akarnék menni vele randizni, akkor elmennék. Ha ne tetszene a csaj, akkor nem.
Ezt hogy tudjuk mi eldönteni helyetted? Ha pl. sok "nem" választ kapsz, majd azt válaszolod neki, hogy "nem, mert a gyakorin azt tanácsolták"?
Nekem a második (jelenlegi) párom külsőre nagyon hasonlít az elsőre, sőt, az a durva, hogy ugyanannak az egyetemnek ugyanazon szakán tanultak, valami tudatalatti végzet keresés lehet bennem :D
Szerencsére viszont a jelenlegi párom személyisége, hozzáállása nagyon más, nem véletlenül vagyok vele több éve, amíg az elsőt két hónap után kidobtam.
Gyakran, amikor ránézel, beugrik az exem arca és hogy mennyire hasonlítanak, de akkor is két már emberről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!