Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogy osztjátok el a pénzetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy osztjátok el a pénzetek?

Figyelt kérdés

Kulon kassza?

És Mindent egyenlően fizettek? Ha mentek boltba otthon leszámoljatok kinek mi volt, a közöset meg felezitek ? Bármiben? Utolsó 5 ftig?

Csak mert nálunk ez van. És szerintem így van rendjén, sosem akarnám azt hogy valaki helyettem fizessen és el tartson. De néha el gondolkodok. Mert ő sokkal többet keress mint én és tényleg el számolj a az utolsó 5 ft-ot is. Még ha moziba is megyünk, nem az van hogy gyere elviszlek moziba. Azt is félbe számolja.

2018. aug. 5. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Az, hogy én és a férjem hogyan osztjuk el a pénzt, rajtad nem fog segíteni. Szóval, ha nem tetszik otthon valami, nyisd ki a kicsi szád, és mondd el neki!
2018. aug. 5. 14:52
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Az fizet akinek épp van pénze vagy megakarja hívni a másikat. Nem sajnáljuk a másiktól. Milyen torszülött kapcsolatban élnek egyes emberek... utolsó 5 ft-t is...gyász.
2018. aug. 5. 14:53
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Szamoljatok azt is, ki mennyi budi papirt hasznal es hany szelet kenyeret eszik.
2018. aug. 5. 14:56
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Azért, én hozzá számolnám azt is, ha messzebbről vásárolok be. Nehogy már ingyen vigyen haza a másik kiflijét.
2018. aug. 5. 15:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen fillérezgető majommal egy percig se élnék együtt. Beteg dolog minden forinttal elszàmolni.

Mi nem lakótàrsak vagyunk akik dugnak, hanem egy pàr. Havi 100 ezret félreteszünk, a többi megy megélhetésre, szórakozàsra, itthoni tartaléknak. Ha baj van, segítjük egymàst. Nem szàmolgatjuk a forintokat. Volt màr rà példa, hogy eltartott, mert hirtelen elvesztettem a munkàm, és én is tartottam el őt ugyanezért. Mi minden bevételt megosztunk egymàssal.Szerintünk ez a normàlis.

Màs meg úgy csinàlja, ahogy akarja. De az olyan viszonynak, amiben az utolsó túrórudit is elszàmoljàk, vagy tartozàsokat tartanak szàmon, nem sok köze van egy igazi érzelmeken alapuló kapcsolathoz. Lehet normàlis a külön kassza is, de az ilyen fillérb....szó sóherségnek ahhoz semmi köze nincs.

Remélem a szexpartnered ott azért nem tart, hogy ha valamiért elveszíted az àllàsod, akkor kitesz az utcàra éhenhalni. Olyan mentalitàssal amit írsz, nem lehet kizàrni ezt az esélyt. De ha neked ennyire van igényed...

2018. aug. 5. 17:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki fillérig a fizut leteszi, mikor kinek mi kell az kivesz. Ez akkor is igy volt amikor én kerestem 3x többet, meg akkor is amikor kevesebbet.
2018. aug. 5. 18:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6+ Egyébiránt ha valaki mellé letetem a voksom és egyeütt éltem vele, mindig letettem, akár mennyivel is többet kerestem. Nem volt ilyen, mint amit itt olvasgatok.
2018. aug. 5. 18:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem én bevételem és ő bevétele van, hanem közös. Így volt ez akkor is, amikor én keresten kétszer annyit, mint ő és így van ez most is, hogy ő keres kb. 50.000,- Ft-tal többet. Abból élünk és teszünk félre közösen, amit ketten megkeresünk, mert a továbbiakban is együtt tervezünk pl. családot. Igen, komoly kétségeim lennének a jövőt illetően, ha ilyen szinten el kellene számolnunk minden fillérrel. Mi van, ha valamelyikünk pár hétre beteg lesz (egy két-három hetes táppénz elég komoly bevételkiesést jelent az adott embernek), hirtelen elveszti a munkáját (ma semmit sem lehet biztosra venni) vagy valami hasonló. És akkor arról még nem is beszéltem, hogy azért vagyok vele, mert vele tervezem az életem, ami esetünkben gyereket is jelent majd. Addig, amíg a nő csak csedet/gyedet/gyest kap és a gyereknek is lesznek költségei hogy fog ez a felezés működni?
2018. aug. 6. 10:47
 9/10 anonim ***** válasza:
8. Majd valószínű a bevételkiesést tartozàsként szàmoljàk el. Hallottam màr ilyenről... Vagy a dolgozni nem tudó kölcsön kér màsoktól hogy vizetni tudja a megélhetésük rà eső részét. Ha nem, akkor kiteszi a " pàrjàt" az utcàra. Ilyenről itt olvastam gyakorin.
2018. aug. 6. 12:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Külön kasszán vagyunk. A rezsit és a hiteltörlesztőnket felesben álljuk, de nem fillérre pontosan. Én kifizetek mindent, a párom pedig minden hónapban fix összeget utal át erre nekem (rendszeres átutalással). Ez hol több, mint amennyire a havi költség kijön, hol kevesebb. Nem csinálok gondot belőle.

Bevásárolni mindig az megy, aki betud ugrani hazafelé, ha együtt megyünk is tök mindegy melyikünk fizet. Nagyjából igyekszünk fele-fele arányban osztozni a költségeken, tehát ha a heti nagybevásárlást a párom állta, akkor a következő hetit én fogom. Azt viszont nem nézzük, hogy 10 vagy 15 ezret fizettünk-e....

A megtakarításainkba igyekszünk mindketten ugyanannyit tenni. Tartozásunk van a család felé, ebbe a "zsebbe" is gyűjtögetünk, az én prémiumomat esküvőre tesszük félre és még valamennyit egyéb célokra is elkülönítünk.

Minden nagyobb kiadást megbeszélünk, így azt kell, hogy mondjam minden költésünk közös célra megy, ezáltal a bevételünk is közös annak ellenére, hogy fizikailag nincs az a pénz közös számlán.

2018. aug. 12. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!