Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem találok már párt?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, eddig két kapcsolatom volt, ebből egy számít igazán komolynak, kb egy évig voltunk együtt. Ennek másfél éve vége, és már kezdem nagyon magányosnak érezni magam. Rég túl vagyok az előzőn, a lelki világomat is rendbe tettem, eljárok társaságba is, nyitottabb vagyok mint korábban, de mégis egyedül vagyok. Valami komolyabb dologra vágyom, de kezdem úgy érezni, hogy reménytelen eset vagyok.2019. febr. 13. 22:06
1/18 anonim válasza:
100%, hogy próbálnak ismerkedni veled.
32/f
2/18 anonim válasza:
Lehet picit aktívabbnak kéne lenned. Nyugodtan kezdeményezhetsz Te is, nem feltétlen kell megvárni a hapsikat. Én legalábbis nagyon örülnék, ha egy csaj megakarna ismerni.
3/18 anonim válasza:
Erre a kérdésre senki sem tudhatja a választ.
Nekem is vannak ilyen gondjaim, de a leghülyébb ötletnek tartanám ide kiírni.
5/18 A kérdező kommentje:
Kezdeményezni nem szeretnék, próbáltam régebben, volt, hogy mentem is vele valamire, de hosszú távon nem sokat ért, és már belefáradtam.
2019. febr. 13. 22:28
6/18 anonim válasza:
Akkor pedig ronda vagy. Ezen javíts. Divatosabb, szexibb ruhák, smink, haj. Tudom, h ezért haragudni fogsz rám, h ilyet írtam, de hidd el a külső megjelenés egy nőnél nagyon fontos, sőt, a legfontosabb. Mi képviseljük a szépséget. Evvan.
7/18 anonim válasza:
Lány vagy, még találhatsz, írtak rád most is vagy öten. Nekem már csak a magány marad. 28/F
8/18 anonim válasza:
Neked nagy esélyed van, hogy megtalálod. Nekem sajnos igen kicsi az esélye, de lányoknak mindig könnyebb szerintem. 21F
9/18 anonim válasza:
Nekem sosem volt kapcsolatom ès idôsebb vagyok mint te. De nem aggódom ilyeneken, mert fontosabb dolgok is vannak az èletben, te se tedd! :))
10/18 anonim válasza:
Nekem se volt még 21 évesen :D Utolsó előtti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!