Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor is magamban kellene keresnem a problémát, ha egyébként mindent megteszek érte, mégse találok párt?

Figyelt kérdés

Lassan kb. csak az utcán nem kezdek el férfiakat leszólítgatni...

Messze nem vagyok kövér, sőt, kifejezetten vékony vagyok és még sportolok is mellé, odafigyelek az öltözködésemre, a hajamra, szolidan sminkelek, a külsőmbe szerintem nem lehet annyira belekötni, ami indokolná a sikertelenségemet és a férfiak érdeklődésének hiányát.

Azt is újra és újra megszegem, hogy nem ismerkedek neten, próbálkozom, aki szimpatikus, annak megadom az esélyt. De csak azt kapom vissza, hogy csak dugni akarnak, meg valahogy kiderül, hogy amúgy neki van barátnője. És ezek nem "alfahímek", teljesen átlagos férfiak.

Mit kéne még tennem, hogy párt találjak? Már tényleg nem tudom mit kéne magamon, a viselkedésemen, a szokásaimon változtatni, hogy legyen valami kis sikerem. Tényleg még így is azt kell hinnem, hogy csak rajtam múlik és csak a saját hibámból történik mindez?

2018. okt. 10. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Biztosan nem zárod ki az értelmes, egyedülálló férfiakat? Nézz szét a barátzónádban! ☺️
2018. okt. 10. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Üdvözlet az átlagosok világában.

Ezt nem gonoszkodásból írom, csak mint tényt. Egy átlagos embernek rengeteg szaron kell átmennie, mire kihalássza a híg fos tengeréből a normális embereket. Nincs veled semmi baj, esetleg megpróbálhatsz minél hatékonyabban szűrni, kiszórni ezeket a fent említett díszkukikat minél hamarabb.

2018. okt. 10. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Nem feltétlenül veled van baj.

Rengeteg emberről derül ki hogy valójában egy gyökér, vagy nem akar semmi komolyat, vagy nem illetek össze.

Normális nőt sem egyszerűbb ám találni, aki hosszú távra tervez.

2018. okt. 10. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2018. okt. 10. 23:22
 5/5 anonim ***** válasza:
88%

A világot nem tudod megváltoztatni, magadat igen.

Akkor is így van, ha egyébként a világ működik rosszul.

Azt honnan tudod, hogy egy pasi csak dugni akar? Ki kell hogy fejezze a szexuális vonzalmát is irányodba, az még nem bűn.

Volt olyan, aki elutasított, elmondta miért?

Vannak olyan barátaid, családtagjaid akik objektíven tudnának rólad nyilatkozni? Elég felnőtt vagy ahhoz, hogy el tudd viselni a szemedbe mondott kritikus véleményt, és el is gondolkodsz rajta?

2018. okt. 10. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!