Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mission impossible feladat egyes férfiaknak párt találni?
"párt"
Párt tudnék találni, de társat nem hiszem.
Ezért is érzem magam végtelenül elveszettnek.
Mert bizonyos jellembeli vagy egyéb képesség beli hiányosságaik vannak.
A túlzó elvárás pedig az amit nem lehet megugrani nem az amit te személy szerint nem tudsz 46%os. Ha mindig talál egy nő olyat aki megugorja a lécet akkor nem túlzóan magas a léc.
#3 nem is akarom megugrani. Úgyis lesz olyan balek, akit dróton rángathat kénye-kedve szerint mint a marionettbábut, én nem adom meg neki ezt az örömöt.
#4 gazdaságföldrajz órán oda kellett volna figyelni arra, amit a hülye tanár mond, nem a Pokémon Gó-t pöntyörgetni az okosteldzsódon.
@7
Én is ilyen vagyok. Örökszűz antiszoc, aki 25 évesen már igencsak szeretné elveszteni. Viszont milyen érdekes, hogy ez az a fórum, ahol mindenki azt hangoztatja, hogy "szex nélkül lehet élni, de nem érdemes". Aztán amikor valaki mégis kimondja, hogy neki kellene szex, de csak az, akkor jön a végeláthatatlan flame. Akkor erre egy magyarázatot kérhetnék?
Ja, és ne tőlem kérdezd, kérdező, miért mission impossible. Viszont amikor társkeresőkön ~100 elküldött levélre nem jött válasz, Tinderen pedig úgy 500-600 (de inkább több) lájkra nem jött pár, az elég reprezentatívnak mondható, és bizony megint ott tartunk, hogy -dobpergés- a külsőm miatt. És ne legyünk már fogyatékosok, a személyiségemnek semmi köze az egészhez. Mármint oké, valószínűleg 2 hét alatt kiábrándulna belőlem bárki, csak éppen ahhoz ismerkednünk kellene, azt meg válasz nélkül nagyon nehéz. Mondhatni, mission impossible.
"Mármint oké, valószínűleg 2 hét alatt kiábrándulna belőlem bárki,"
Ezzel azt akarod mondani, hogy neked végső soron tökmindegy, hogy a másik félnek lesz egy borzalmas élménye veled / emléke rólad, a lényeg egyedül az, hogy te végre szexhez juss?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!