Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mission impossible feladat egyes férfiaknak párt találni?

Figyelt kérdés
2018. okt. 10. 20:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
18%

Nekem nem kell győzködnöm senkit. Az állításom tisztán látszik az ábrán, 35 éves korig van férfitöbblet. Tehát igaz volt az állításom? Igen.

Hogy számodra nem hiteles az ábra, mert a keret, és 1 mm-nyi rózsaszín csík hiányzik a széléből, csak ürügy, kákán csomó keresése, de azért kattogj ezen továbbra is nyugodtan. Bármit, csak el ne kelljen ismerni, hogy igazam van!

Lepontozni pedig én is tudok. Így ni.

2018. okt. 10. 22:54
 22/32 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom mi köze ennek a férfitöbblethez?

Ha valakinek nem megy az ismerkedés, akármilyen többlet lehet, akkor sem fog menni. Egyszerűen vannak reménytelen esetek.

2018. okt. 11. 08:15
 23/32 anonim ***** válasza:

@13

"Egyéb kérdés?"

Igen, például ne a leglényegtelenebb részletbe kapaszkodj. Én azt kérdeztem, miért baj az, ha valaki hosszú várakozás után végre kíváncsi a szexre. Semmi egyebet nem kérdeztem.

2018. okt. 11. 08:29
 24/32 anonim ***** válasza:
88%

"Én azt kérdeztem, miért baj az, ha valaki hosszú várakozás után végre kíváncsi a szexre."

Nem ez a baj önmagában, hanem az a kommentedből ordítóan nyilvánvaló tény, hogy számodra első körben tök lényegtelen, hogy a másik fél ezalatt mit érez, egyáltalán, hogy jó-e neki veled.

2018. okt. 11. 14:59
 25/32 anonim ***** válasza:

"tök lényegtelen, hogy a másik fél ezalatt mit érez"

Ahaa. Tehát az le sincs szarva, hogy én mit érzek a meg se tudom mondani, hányadik válasz nélkül maradt levelem után, vagy hogy mit érzek, amikor egy hónapnyi hülyítés után közli a nagytudású, hogy "bocs, de nekem X város messze van". Szeretem ezt a kettős mércét. Mindenesetre a kibszás társasjáték. ;)

2018. okt. 11. 16:02
 26/32 anonim ***** válasza:
Jól értem tehát, hogy lényegében egyfajta bosszúállásra játszol?
2018. okt. 11. 18:19
 27/32 anonim ***** válasza:

@26

Jól értem, hogy neked csak a mellébeszélésre van erőd? Rohadtul nem pszichológust kerestem és végképp nem jellemrajzot vártam, csak egy kérdésre egy választ. De nem, az nem megy, mert nem tudod megválaszolni, inkább a szavaim kiforgatásába feccölsz energiát.

2018. okt. 11. 19:37
 28/32 anonim ***** válasza:

71%os szerintem elbeszéltek egymás mellett. A 7es azt írta hogy aki párkeresés miatt panaszkodik sok esetben kiderül hogy csak a szex érdekli. Ha valakit csak a szex érdekel nem gond de akkor olyat keressen akit szinten csak az érdekel ne párt. A gond azzal van hogy ha szexet akar és párkapcsolatot keres hisz hulyiti a másikat.

Azt pedig te magad írtad hogy te már sokat szenvedtél nem érdekel ha más is fog. Érted ugye hogy ezzel a mentalitással miért nem szerencsés a párkapcsolat? Nem volt itt kiforgatás.

2018. okt. 12. 07:25
 29/32 anonim ***** válasza:
Ha valakit csak a sex érdekel, az nem a párkeresés miatt fog panaszkodni, hanem felmegy rosszlányokra, és vesz magának pinát. Problem solved.
2018. okt. 12. 12:48
 30/32 anonim ***** válasza:

@28

Dehogy beszélünk el egymás mellett, én tökéletesen értem, mit mond az emberünk. Tökéletesen oda nem illő dolgot. Nekem annyi volt a kérdésem, miért baj az, ha valakit a szex érdekelne, főleg ennyi magányosan végigrecskázott év után. Erre ettől teljesen független dolgokra kérdezett rá, valószínűleg jellemnevelő és megmondó szándékkal.

És igen, van benne bosszúvágy is. Hogy a viharba ne lenne már. Csak ezen a fórumon mindenki akkora keresztény, hogy itt csak a szeretetről és a megbocsátásról lehet szó - kivéve, ha a szóban forgó alany történetesen egy antiszoc férfi, mert akkor minimum máglyahalál jár neki, de inkább élve megnyúzás. Mert, tudjátok, szeretni kell minket és egyenrangú félként kezelni.

2018. okt. 12. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!