Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya lányok ti, hogy boldogultok az életben?
Mit jelent az, hogy csúnya?
Talán a 200 kg-s zsírdisznó, bibircsókos görbehátú, selypítős emberkére gondolsz?
A 3. válasz az úgy kamu, ahogy van. :D
Kicsit még gyúrjál, mert nagyon átlátszó. :D
Nem vagyok az a nagyon-nagyon ronda csaj, inkabb csak "atlag alja" szint.
Bevallom, engem nem igazan zavar a dolog-jo, nyilvan, foleg fiatalabb koromban voltak ezen sirdogalos esteim, de, ugy gondolom, hogy "undorito" nem vagyok, igyekszem kihozni magambol a legjobbakat.
Az, hogy nem vagyok "szep" meg jol is jott, ""kenytelen"" voltam muveltseggel es normalis hozzaallassal kompenzalni a hianyossagaimat.
Ha ezek ellenere az adott hapsi nem tud tullepni azon, hogy az arcom nem teljesen harmonikus vagy epp csak akkora vagyok, mint egy kutya ulve, akkor azert a pasiert nem is kar.
#4 #5
Ti is a boldog tudatlanok táborát erősítitek, akik azt gondolják a szép nőket sosem csalják meg csúnyákkal?
D..gásra bárki jó. Az útszéli k..rvákat se a szépségük miatt d.gják.
Csak elég gyomor kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!