Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kezdeményezek sohasem lesz barátnőm?
Figyelt kérdés
Már unom, hogy nincs senkim, de kezdeményezni meg nem akarok, mivel nincs kedvem elviselni az elutasításokat addig, míg valaki csodák csodájára nem koptat le.
Már több éve várom, hogy valami összejöjjön, de semmi. Tavaly egyszer megembereltem magam és sikerült legalább lefeküdni valakivel, másképp még mindig szűz lennék 21 évesen, de azóta sem próbálkoztam be senkinél.
2019. febr. 8. 17:02
31/33 anonim válasza:
Úristen, ilyen egy picsogó, önsajnáltatós kisfiút... hát nem csoda, hogy egy nő se akar a nyakába egy ilyen koloncot.
32/33 anonim válasza:
A legjobb, ha továbbra is így teszel, ahogyan eddig. Az ablakot nyisd ki, hátha berepül rajta egy jó nő. :)) F
33/33 A kérdező kommentje:
Ha próbálkozok ha nem akkor is tudom, hogy nincs semmi esélyem. Eddig még megpróbáltam mert miért ne, kis naív hozzáállással, de nem értem el semmit.
2019. márc. 12. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!