Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kezdeményezek sohasem lesz barátnőm?
Már unom, hogy nincs senkim, de kezdeményezni meg nem akarok, mivel nincs kedvem elviselni az elutasításokat addig, míg valaki csodák csodájára nem koptat le.
Már több éve várom, hogy valami összejöjjön, de semmi. Tavaly egyszer megembereltem magam és sikerült legalább lefeküdni valakivel, másképp még mindig szűz lennék 21 évesen, de azóta sem próbálkoztam be senkinél.
Képtelen vagyok ha úgy vesszük, ha valaki meg is tetszik mindig elkezdem kielemezni a helyzetet és arra lyukadok ki, gyakorlatilag kivétel nélkül, hogy ő sem jönne össze velem ezért vagy azért, aztán nem látom értelmét meg sem próbálni.
Hobbim pedig olyan nincs, amihez társaság szükséges.
Ostoba vagy ezt a békát nehéz lenyelned. A kereslet kínálat úgy működik hogy ha nem kínálod magad akkor eladni sem fogod tudni.
Próbálj meg úgy bevásárolni a közértben hogy üres.
Ez esetben a vevő megy máshova bevásárolni.
Jelenleg te magad vagy az üres bevásárlóközpont.
Töltsd fel a polcokat és reklámozd menedzseld magad.
Ennek ez a módja.
Na, az van, hogy majd változtatsz ha meguntad az önsajnálatot és fojtogat a magány.
Minden jót.
Ki mondta, hogy ha elmész egy buliba, akkor mindenképpen fel kell szedned valakit? Ki mondta, hogy kötelező próbálkozni? Olyan nincs, hogy szimplán jól érzed magad, bármiféle kötelezettség nélkül?
Pont az a probléma nálad, hogy mindenáron társat akarnál, ami a kudarctól való félelmed miatt kialakult kudarckerüléseddel feszültségbe kerül. Nem kell erőlködni, még kezdeményezni se kell, egyszerűen érezd jól magad, bármiféle kötelezettség nélkül. Ha nyomulsz, akkor ideges leszel, ami meglátszik rajtad és a nőket taszítani fogja, ami így megerősíti a kudarckerülésed és csak még inkább visszavet. Úgyhogy ne nyomulj, csak érezd jól magad, táncolj, majd állj tovább! Hidd el, hogy lesz olyan lány, akinek ez be fog jönni és úgy fogsz találni valakit, hogy végeredményben nem is kellett érte tenned mást, mint elengedned magad!
Nem tudom magam elengedni és csak úgy jól érezni magam a világba, mindent okkal teszek, véletlenül nem szoktam semmit csinálni. A buli csak példa volt, utálok bulizni, táncolni még soha nem táncoltam.
Abban van valami, amit a kudarcról, kudarckerülésről írtál. De csak erre tudok gondolni, nem is értem miért mondják, hogy ne gondoljak semmire, csak érezzem jól magam. Biztos azért lövik be a fiúk a hajukat mert csak el akarják magukat engedni, azért készülnek a nők órákig a bulik előtt, hogy csak jól érezzék magukat, még véletlenül sem azért, hogy a másiknak tetszenek...
Az, hogy elmegyek fiúkkal bárokba dumálni meg piálni az nem hiányzik, inkább itthon ülök és pihenek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!