Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen igények mellett szóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen igények mellett szóba állna velem normális nő?

Figyelt kérdés

Nálam a normális nő ilyen: nem csapodár, nincsenek extrém szexuális vágyai, nem akar hármasozni, hozzám hasonlóan minimum felsőfokú végzettséggel rendelkezik, nem vallásfanatikus, nem iszik, nem cigizek.

A felsorolt tulajdonságok szerintem nem számítanak nagy elvárásnak. Röviden is írhattam volna csak annyit, hogy értelmes nőt szeretnék.

A legrosszabb időben alakult úgy az életem, hogy megcsalt a barátnőm, hosszú évek után egyedül maradtam.

Nem akarok rögtön kapcsolatot, mert kaptam már 2 visszautasítást is, kb olyan címen hogy jól nézek ki, aranyos vagyok, de jobb lenne ha nem keresném őket többet. Ezt tudomásul vettem. 30 évesen már egyre kevesebb az esélyem.

Úgy tervezem, hogy először "barátot" keresek, akivel színházba, különböző eseményekre elmehetek párban. Mostanában sehova sem tudok kimozdulni, mert egyedül vagyok. Azért is szeretnék előbb barátkozni és megtudni mindent a másikról, mert így kötetlenül ki tudnánk egymást ismerni számonkérés nélkül. Szeretnék vele beszélgetni mindenről ami bánt, ő is elmondhatna mindent. Támasza lennék és ő is az enyém. Nem lenne rá esélye hogy visszautasítson, mert csak baráti alapon lennék jelen az életében. Elvinném olyan helyekre ahova szívesen menne, közös kirándulás, élmények.

Aztán ha így kialakul a szerelem, az csak jó dolog. Semmiképp sem lennék rámenős.

Semmi beteg szándék nincs bennem, de ha máshogy nem tudok nőkkel kapcsolatba kerülni, akkor megpróbálom így.

Csajok, ti megijednétek ilyen szándékú férfitól?

2019. febr. 8. 13:44
 81/101 A kérdező kommentje:
#78, téged is elhívlak randivacsira! Annyira cuki vagy....
2019. márc. 15. 08:51
 82/101 anonim ***** válasza:
77%
80: azt írtad, valaki csak egy évet járt. Miért? Miért ne fejezné be? Mivel tanulmányi okokra nem lehet hivatkozni amiatt amit a saját példámon keresztül is írtam, tehát más jellegű jellembeli problémákról van szó. Erre írtam amit írtam, hogy ott már gondok vannak.
2019. márc. 15. 09:36
 83/101 anonim ***** válasza:
68%

Jaj, utolsó, hát ne legyél már ennyire értetlen.. :D

Látod, Mr. Tökéletes, hogy a diploma nem függ össze a felfogóképességgel, az értelmi szinttel? :D

2019. márc. 15. 10:47
 84/101 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki tud normálisan fogalmazni, ez ilyen.
2019. márc. 15. 12:10
 85/101 anonim ***** válasza:
77%
De 83: ha a nyakatekert módodon kiolvasom amire valószínűleg utalni akartál, hogy mi van ha belezúg, és mégsem diplomás... Akkor is áll, amit én írtam. Nevezetesen, hogy ott más problémák vannak. Tehát esély nincs, hogy belezúgjon. Érted már?
2019. márc. 15. 12:13
 86/101 anonim ***** válasza:
86%

Nincs diplomám, de a Mensa hivatalos tesztje szerint 126 az IQ-m. Az EQ-m pedig még ennél is sokkal magasabb. Iskolában dolgozom, körülvéve csupa diplomás okostojással, és azért fizetnek, hogy megoldjam helyettük a problémákat, mert nekik nem sikerül. Nem kell nagy dolgokra gondolni, egy új magnó kezelése, egy e-mail elküldése, egy külsős előadó meghívása a suliba, vagy akár a fali tűzőgép utántöltése, amikor kifogy... A legtöbbjüknek nem megy, amíg valaki meg nem mutatja nekik, hogy hogy kell csinálni. Nekem se mutatta meg soha senki, nincs pl. tűzőgép-kezelői végzettségem, mégis megoldom, a lúzer középfokú végzettségemmel.

Ami viszont biztos, hogy nekik is ugyanekkora arcuk van a diplomájukra, mint neked, kérdező, pedig egy büfészak elvégzéséhez főleg s*ggre van szükség, nem intelligenciára.

A szintén diplomátlan informatikus kedvesem a háromszorosát keresi a tanári fizetésnek, ő szintén nem azért nem diplomázott le, mert ne lenne elég esze hozzá. De a te döntésed, hogy milyen marhaság alapján zársz ki értékes, okos nőket az életedből, elvégre a szabad akarat az szent dolog.

2019. márc. 22. 17:33
 87/101 anonim ***** válasza:
75%

A leírtak alapján nem azért nem állnék veled szóba, mert ilyen elvárásaid vannak, ez a te dolgod, ha neked ezek a fontosak, lelked rajta! Legfeljebb magadnak nehezíted meg az ügyet, de ha számodra ezek tényleg fontosak, akkor kár lenne az igényeidet lejjebb adni, és kompromisszumos megoldásként összejönni valakivel, aki nem passzol az elvárásaidhoz.

Ezzel a mondatoddal viszont a legtöbb nőnél azonnal elszáll minden esélyed:

"Röviden is írhattam volna csak annyit, hogy értelmes nőt szeretnék."

Van egyfajta elképzelésed a neked megfelelő nőkről, őket sorolod az "értelmes" kategóriába, aki pedig ebbe nem illik, az csak hülye lehet? A szexuális vágyak mióta függnek össze az intelligenciával és az értelemmel? Vagy az, hogy szeret-e hármasozni, stb...? Képtelen vagy belátni, hogy nem csak az lehet értelmes, aki veled egy véleményen van (az általad említett témákkal kapcsolatban), ez pedig korlátolt gondolkodásra utal, ami mellett "értelmes" nőt aligha fogsz találni.

"Csajok, ti megijednétek ilyen szándékú férfitól?" - Aki szerint minden hozzá hasonló ember értelmes, a tőle eltérő véleményen lévők pedig az értelmetlenek, attól igen, megijednék.

2019. márc. 22. 17:43
 88/101 anonim ***** válasza:
0%
Miért számít hogy felsőfokú végzettsége legyen? Ha nincs akkor ő más? Rosszabb?? Buta esetleg? Szerintem nem!! Legtöbb barátnőmnek van diplomája de ettől semmivel sem többek, pláne nem okosabbak.. Sőt.
2019. márc. 22. 18:08
 89/101 anonim ***** válasza:
19%
Jah és nem a legjobb dolog dohányozni de nem attól lesz valaki "nem értelmes " Mert dohányzik!!
2019. márc. 22. 18:09
 90/101 anonim ***** válasza:
79%

Kedves kérdező!

Diplomás ember létedre, sajnos úgy néz ki, h elég kevés érzelmi intelligenciával rendelkezel.

A diplomáról meg annyit, h az "csak" egy szakmai "elismerés", semmi több, nincs köze sem az általános, sem az érzelmi intelligenciához.

2019. márc. 22. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!