Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen igények mellett szóba állna velem normális nő?
Nálam a normális nő ilyen: nem csapodár, nincsenek extrém szexuális vágyai, nem akar hármasozni, hozzám hasonlóan minimum felsőfokú végzettséggel rendelkezik, nem vallásfanatikus, nem iszik, nem cigizek.
A felsorolt tulajdonságok szerintem nem számítanak nagy elvárásnak. Röviden is írhattam volna csak annyit, hogy értelmes nőt szeretnék.
A legrosszabb időben alakult úgy az életem, hogy megcsalt a barátnőm, hosszú évek után egyedül maradtam.
Nem akarok rögtön kapcsolatot, mert kaptam már 2 visszautasítást is, kb olyan címen hogy jól nézek ki, aranyos vagyok, de jobb lenne ha nem keresném őket többet. Ezt tudomásul vettem. 30 évesen már egyre kevesebb az esélyem.
Úgy tervezem, hogy először "barátot" keresek, akivel színházba, különböző eseményekre elmehetek párban. Mostanában sehova sem tudok kimozdulni, mert egyedül vagyok. Azért is szeretnék előbb barátkozni és megtudni mindent a másikról, mert így kötetlenül ki tudnánk egymást ismerni számonkérés nélkül. Szeretnék vele beszélgetni mindenről ami bánt, ő is elmondhatna mindent. Támasza lennék és ő is az enyém. Nem lenne rá esélye hogy visszautasítson, mert csak baráti alapon lennék jelen az életében. Elvinném olyan helyekre ahova szívesen menne, közös kirándulás, élmények.
Aztán ha így kialakul a szerelem, az csak jó dolog. Semmiképp sem lennék rámenős.
Semmi beteg szándék nincs bennem, de ha máshogy nem tudok nőkkel kapcsolatba kerülni, akkor megpróbálom így.
Csajok, ti megijednétek ilyen szándékú férfitól?
És hol marad a középiskola, a középfokú végzettség? Vagy az már snassz? Csak a két véglet létezik számodra (a 8 általános és a főiskolai diploma)? A középfok meg semmit se ér?
Azelőtt is intelligens voltam a randikon amikor még nem volt diplomám..
Ez egy társadalmi előítélet melyet a státusz és az egzisztencia utáni vágy éltet.
F/32
Hű, ezzel a válaszoddal eléggé leírtad magad a szememben, pedig szimpatikusnak tűntél a kérdés alapján.
"Akinek csak 8 általánosa van, annak az érzelmi és értelmi intelligenciája se magas."
Van ismerősöm, akinek 8 általánosa van, semmi probléma az értelmi vagy az érzelmi intelligenciájával, egyszerűen az agyhalott szülei kivették suliból még érettségi előtt, és elzavarták dolgozni, mert egyrészt kellett a pénz piára, másrészt lyánygyereknek nem az a dóga' hogy tanújjon'.
Később meg 2 gyerek mellett (közülük az egyik betegen született, nonstop figyelmet igényelt hosszú évekig) nem volt annyira egyszerű folytatni a tanulmányait suli szinten. Ettől még fejleszti magát, olvasott, tájékozott és értelmes ember.
Vagy ott van például egy volt osztálytársam, az anyukája egyedül nevelte, és amikor ő tartós beteg lett és nem tudott tovább dolgozni, akkor a lánya kénytelen volt hanyagolni a sulit és inkább dolgozni, hogy ne kerüljenek az utcára.
A szememben inkább az a buta, aki EGYÉRTELMŰEN kijelenti, hogy akinek nincs xy végzettsége, az buta, és kész.
Ezer oka lehet annak, hogy valaki nem tanul tovább.
2-es vagyok
Szóval ùgy döntöttél,hogy elkezded pazarolni a saját idődet azzal,hogy olyan nővel barátkozol,akivel azért jó lenne,ha lenne több is,de ha nem az sem baj?Ez mire jó?Keresni kell kitartóan,de ha párkapcsatra vágysz valójában,akkor azt.Vagy akkor több úgymond ilyen barâtosnőd lesz?Időpocsékolás,a másik átverése.
Ha felsőfokú végzettséged van,akkor ennél nagyobb érzelmi,és értelmi intelligenciát néznék ki belőled.
Vagyis nem,én mondjuk nem kötöm papírhoz ezt,sokan elvégzik a különböző hopp egyetemeket.Pusztán erre én nem alapoznék,de Te tudod.
Keresztény katolikus vagyok, járok templomba is, de nem viszem túlzásba a hitet. Egy olyan nőtől, aki különböző gyülekezet tagja és fanatikus terítő, csak menekülnék.
Kitartok emelett, és csak olyan nővel kezdek barátságot akiről tudom hogy megéri vele a csak barátság az elején. Ha megkedvel és látni fogja hogy rendes vagyok és kitartó, nem fog elmenni mással. Kimondatlanul is talonban tartsuk egymást, amíg nem fordul komolyabbra.
,,Az iskolai végzettség nagyon is fontos! Akinek csak 8 általánosa van, annak az érzelmi és értelmi intelligenciája se magas."-Ha jól gondolom az előző párod is felsőfokú végzettséggel rendelkezett és az érzelmi és értelmi intelligenciája ellenére megcsalt.:) Pedig egy magas értelmi és érzelmi intelligenciájú ember inkább szakít és csak utána dug mással...Gondolom én.Különben minek az a fene nagy intelligencica?:)
,,Ha valaki elvégez egy felsőfokú képzést, oké hogy csak papír, de nála már az értelmi szint megvan. "-Érzelmi intelligencia nem tanulható szóval lehet jókat beszélgetni egy atomfizikussal, de nem biztos,hogy bele is szeretsz és hogy érzelmileg is a társad tud lenni.
,,Nyilván nem fogok leállni egy alulművelt 8 osztályos nővel, aki csak arra képes hogy szüljön." - Alul művelt nők sem biztos, hogy szóba állnának veled mert nem mindegyikük gondolja, hogy csak szülésre alkalmas.
Ha tudod, hogy sok ilyen eset van, akkor meg miért jelented ki általánosan, hogy akinek nincs x papírja, az biztos, hogy nem intelligens?
Nem gondolkozol túl logikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!