Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen igények mellett szóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen igények mellett szóba állna velem normális nő?

Figyelt kérdés

Nálam a normális nő ilyen: nem csapodár, nincsenek extrém szexuális vágyai, nem akar hármasozni, hozzám hasonlóan minimum felsőfokú végzettséggel rendelkezik, nem vallásfanatikus, nem iszik, nem cigizek.

A felsorolt tulajdonságok szerintem nem számítanak nagy elvárásnak. Röviden is írhattam volna csak annyit, hogy értelmes nőt szeretnék.

A legrosszabb időben alakult úgy az életem, hogy megcsalt a barátnőm, hosszú évek után egyedül maradtam.

Nem akarok rögtön kapcsolatot, mert kaptam már 2 visszautasítást is, kb olyan címen hogy jól nézek ki, aranyos vagyok, de jobb lenne ha nem keresném őket többet. Ezt tudomásul vettem. 30 évesen már egyre kevesebb az esélyem.

Úgy tervezem, hogy először "barátot" keresek, akivel színházba, különböző eseményekre elmehetek párban. Mostanában sehova sem tudok kimozdulni, mert egyedül vagyok. Azért is szeretnék előbb barátkozni és megtudni mindent a másikról, mert így kötetlenül ki tudnánk egymást ismerni számonkérés nélkül. Szeretnék vele beszélgetni mindenről ami bánt, ő is elmondhatna mindent. Támasza lennék és ő is az enyém. Nem lenne rá esélye hogy visszautasítson, mert csak baráti alapon lennék jelen az életében. Elvinném olyan helyekre ahova szívesen menne, közös kirándulás, élmények.

Aztán ha így kialakul a szerelem, az csak jó dolog. Semmiképp sem lennék rámenős.

Semmi beteg szándék nincs bennem, de ha máshogy nem tudok nőkkel kapcsolatba kerülni, akkor megpróbálom így.

Csajok, ti megijednétek ilyen szándékú férfitól?

2019. febr. 8. 13:44
 71/101 The pale emperor ***** válasza:
87%

Vallási fanatikus vagyok, alkoholista és dohányzom.

Szerintem hagyjuk.

2019. márc. 7. 18:53
 72/101 A kérdező kommentje:
Na, már le is ráztál? Pedig jól nézek ki és okos is vagyok...
2019. márc. 7. 18:56
 73/101 The pale emperor ***** válasza:
100%
Meg szerény is
2019. márc. 7. 19:09
 74/101 A kérdező kommentje:

Igen, jól gondolod, szerény is vagyok.

Hány éves vagy? Komolyan gondoltam a vacsit!

2019. márc. 7. 19:13
 75/101 anonim ***** válasza:
75%

Nekem az nem szimpatikus, hogy nem tudsz kimozdulni nő nélkül. Nincsenek barátaid sem? Nem sok embernek kell egy olyasvalaki, aki rá van tapadva a másikra és semmit nem tud nélküle csinálni, mert senkije nincs akivel elmehetne meginni egy kávét.

Az, hogy felsőfokú végzettsége legyen...hm. Nekem van 3 OKJ-m, abból egy felsőfokú. Gondolom 100x jobban keresek vele mint valaki a teszkóban, aki pl.bölcsészként végzett. Ez sem szimpatikus. Tudom, nem a pénz a lényeg, hanem az intelligencia...

Nem mellesleg az előző nődnek sem lehetett magas az EQ-ja ezek szerint.

Ez a "szeretnék vele elbeszélgetni mindenről ami bánt" meg azért nem tetszik, mert olyan, mintha egy ingyen pszichológust keresnél, akire ráömlesztheted a sok lelki carodat.

Összességében nekem úgy jött le, hogy egy felsőfokú végzettséggel rendelkező magányos ember vagy, aki még kimozdulni sem tud egyedül és ezèrt kellene egy társ.

Szóval nem megijednék tőled, csak simán nem szeretnék veled barátkozni sem.

2019. márc. 14. 13:20
 76/101 A kérdező kommentje:

#75, elmegyek nagyon sok helyre egyedül, de nem érzem jól magam, nem tudom senkivel megosztani az örömöm, bánatom. Körülnézek és mindenhol azt látom, hogy velem egykorú fiatalok babát tologatnak, örülnek az életnek, én meg egyedül vagyok. Már én is szeretnék családot.

Akadna nő, de 3 közül 2 könnyűvérű a fennmaradó egy nőnek meg én nem jövök be. Úgyhogy nehéz kimozdulni ebből az állapotból. Van elvárásom, de már csak annyi hogy tudjon olvasni, legyen alapiskolája és lehessen vele beszélgetni, ne akarjon lehúzni és ne csapjon be.

Nekem nagyon fontos, hogy aki tetszik azzal sokat beszélhessek hogy kiismerjem, mert a kapcsolatok alapja ez lenne, hogy ne csapjunk bele az ismeretlenbe rögtön pusztán az élvezetek miatt.

2019. márc. 14. 13:40
 77/101 anonim ***** válasza:
0%
Én pedig pont, hogy szeretném a kicsit "csodabogár" csajt. Nem extrém szexuális dolgokra kell gondolni, de mondjuk egy csaj aki a gucci táska és nyaralások helyett mondjuk a hangszeres zenét szereti és szabad idejében ezzel foglalkozik a szoli helyett, az mindenképp pozitív. Vagy csak szeret rajzolni. Nem baj ha kék haja és tetkói vannak, vagy akármi... nem érdekel.. (sőt adott esetben tetszik is) csak legyen jófej, értsük meg egymást, legyen megbízható, gerinces ember és passzoljunk össze :) (32/F)
2019. márc. 14. 20:46
 78/101 anonim ***** válasza:
19%

Jaj, de megnézném azt, ha talalkoznál egy nővel akit beletudsz illeszteni a kis sablonodba és persze tökéletesen passzol is, aztán már mikor odáig lennél érte, mondjuk közölné, felvették az ország legjobb egyetemére, de csak egy évet járt.. ( mert hát ő is van olyan ertelmi szintén, mint Te, Mr. Tökéletes.. :D)

Hű, de kellemetlen lenne, és hogy megtépázná a kis egódat... :D

2019. márc. 15. 00:36
 79/101 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó: Ha annyira nem megy valakinek az egyetem, hogy ott kell hagynia, ott már tényleg vannak gondok. Egy BSc diploma azért nem ördöngősség, még ha csúszol is pár félévet. Én már csak tudom, mérnöki diplomám lett úgy, hogy középsuli alatt végig a kettesért küzdöttem matekból. Szóval nincs lehetetlen csak akarni kell, én már csak tudom.
2019. márc. 15. 07:16
 80/101 anonim ***** válasza:
75%

Jaj, 79-es, ha nem érted, hogy miért ezt a választ írtam, akkor nem tudom, hogy minek írsz rá kommentet...

Gratulálok a diplomádhoz, de itt nem az volt a kérdés, hogy kettes tanuló le tud-e diplomázni valaha... :/

2019. márc. 15. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!