Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen igények mellett szóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen igények mellett szóba állna velem normális nő?

Figyelt kérdés

Nálam a normális nő ilyen: nem csapodár, nincsenek extrém szexuális vágyai, nem akar hármasozni, hozzám hasonlóan minimum felsőfokú végzettséggel rendelkezik, nem vallásfanatikus, nem iszik, nem cigizek.

A felsorolt tulajdonságok szerintem nem számítanak nagy elvárásnak. Röviden is írhattam volna csak annyit, hogy értelmes nőt szeretnék.

A legrosszabb időben alakult úgy az életem, hogy megcsalt a barátnőm, hosszú évek után egyedül maradtam.

Nem akarok rögtön kapcsolatot, mert kaptam már 2 visszautasítást is, kb olyan címen hogy jól nézek ki, aranyos vagyok, de jobb lenne ha nem keresném őket többet. Ezt tudomásul vettem. 30 évesen már egyre kevesebb az esélyem.

Úgy tervezem, hogy először "barátot" keresek, akivel színházba, különböző eseményekre elmehetek párban. Mostanában sehova sem tudok kimozdulni, mert egyedül vagyok. Azért is szeretnék előbb barátkozni és megtudni mindent a másikról, mert így kötetlenül ki tudnánk egymást ismerni számonkérés nélkül. Szeretnék vele beszélgetni mindenről ami bánt, ő is elmondhatna mindent. Támasza lennék és ő is az enyém. Nem lenne rá esélye hogy visszautasítson, mert csak baráti alapon lennék jelen az életében. Elvinném olyan helyekre ahova szívesen menne, közös kirándulás, élmények.

Aztán ha így kialakul a szerelem, az csak jó dolog. Semmiképp sem lennék rámenős.

Semmi beteg szándék nincs bennem, de ha máshogy nem tudok nőkkel kapcsolatba kerülni, akkor megpróbálom így.

Csajok, ti megijednétek ilyen szándékú férfitól?

2019. febr. 8. 13:44
 61/101 anonim ***** válasza:
90%
A válaszaid alapján ahhoz képest, hogy diplomásnak mondod magad, nekem az jött le, hogy nagyon buta, szűk látókörű ember vagy. És szerintem a szex is problémát okoz számodra. Lehet impotens vagy, vagy valami nem stimmel, az biztos.
2019. febr. 10. 14:45
 62/101 anonim ***** válasza:
90%
Most vagyok olyan szituban, hogy ahogy te is mondod, "barátkozom" a palival. Nincs ezzel semmi gond. Csak sajnos, mikor jelelek neki, és ezt fogja, és látom, hogy részéről is van vonzalom, de ignorál... háááát. Egy párszor történt már ilyen, és tökmindegy, hogy volt más vagy sem (sajnos nem jellemző) dobtam végleg és egy idő után nem foglalkoztam vele, mert azt láttam, nem igazán akar engem, és fogalmam sincs, hogy mi van. Ez a fajta dolog pedig számomra taszító, mert nem azt sugallja, hogy"igen, én téged akarlak, kellesz nekem", hanem azt, hogy "majd vagy alakul valami, vagy nem, kit érdekel?" Ilyenre pedig nem pazarlok időt és érzelmeket, hanem keresek tovább olyat, aki 100%-ig biztos benne, hogy mit akar.
2019. febr. 10. 14:46
 63/101 anonim ***** válasza:
75%
Nem véletlenül nem kellesz a kutyának sem. Igazi tuskó "diplomás" vagy. Szégyen hogy minden értelmi sérült megkaphatja...
2019. febr. 10. 15:51
 64/101 anonim ***** válasza:
83%

Van pár ismerősöm,nők és férfiak is,akiknek van felsőfokú végzettségük,mert tudnak magolni,de buták.Néha elcsodálkozom,hogy mennyire.Nekem csak érettségim meg két OKJ-s végzettségem,az egyik két éves a másik egy éves volt.Mindkettőben dolgozom,a szellemi foglalkozás a főállásom.Az értelmi és érzelmi intelligenciám elég magas,tájékozott vagyok ,sokat olvasok.Ha választanom kellene,hogy a buta,felsőfokú végzettséggel rendelkezővel töltsek időt,vagy mondjuk egy érettségizett burkoló szakmunkással,aki értelmes,tájékozott,biztos nem a butát választanám.Sajnos te hiába végeztél főiskolát, korlátolt és előítéletes vagy, így biztos nem kezdenék bele veled semmibe.

Ez volt az off.

A kérdésedre válaszolva egy egészséges nő nem fog egy idő után megelégedni a barát státusszal,esetleg azt fogja hinni,hogy meleg vagy,azért nincs testiség.Sok sikert a társkereséshez,hátha találsz olyat,aki végzett főiskolát,és esze is van.Mondjuk ő lehet nem téged keres.

2019. márc. 7. 10:18
 65/101 anonim ***** válasza:
75%

Illik rám a felsorolás, kivéve egyet: nincs felsőfokú végzettségem.Sőt, érettségim sem.

De ezt ránézésre vagy pár beszélgetés után meg nem mondanád.

Egyébként azt kifelejtetted, te mit tudsz nyújtani.A másik félnek is lennének elvárásai.

2019. márc. 7. 10:43
 66/101 A kérdező kommentje:

Az az igazság hogy én ilyen vagyok, először szeretek beszélgetni, eljárni ide oda és mikor megbízik bennem barátként is, utána már könnyebb komolyra fordítani a helyzetet. Értékes nőre nem sajnálok időt szánni és egyébként az értékes nő is ezt értékelné, nem rögtön a szex.

Nem vagyok átlagos férfi, az elveimből nem engedek.

2019. márc. 7. 18:03
 67/101 The pale emperor ***** válasza:
100%

Először jöjjön az off:

Nincs diplomám SŐT! érettségim se.

Egy elég nagy multinál dolgozom mint középvezető, szellemi munka 100%-ig. Az összes kollégám aki a létra velem azonos szintjén van diplomás, vagy éppen több diplomás ember. Sokat olvasok, érdekel minden, vannak hobbijaim, szeretek beszélgetni. Annyi ember van körülöttem diplomáva, hogy azért van egy szélesebb perspektíva elöttem a témában és elmondhatom, hogy bár való igaz, hogy vannak értelmesek de sokuk egy idióta. A szó minden értelmében. Szóval ez nem jelent semmit. Az viszont igen, hogy te ekkora hangsúlyt fektetsz erre, ebből vagy arra lehet következtetni, hogy valóban csak és kizárólag olyan diplomás emberek vesznek körbe akik értelmesek is egyben és csak pörköltszaftban úszó trikójú büdös, sörszagú proli az körülötted akinek nincs felsőfokú végzettsége....

Vagy pedig arra, hogy egyszerűen sznob vagy és szűklátókörű.

Utólagos engedelmeddel az utóbbira szavazok mert abból nagyjából 100szor annyit láttam már mint az elöbbiből amiből viszont 0-át.

A többi elvárás szerintem teljesen oké, nyilván ezek egyéni döntések mint a dohányzás ezeket ki-ki döntse el maga.

On:

Ez amit lefestesz nagyjából a 3. találkáig életképes egy értelmes nőnél aki vonzónak tart. Mert azért gondolom az nem árt. Jók a programok amiket leírsz, ezek valóban értelmes, tartalmas programok- még én is élvezném mint proli szülőautomata :D - viszont ha ez nem kezd el úgy nagyjából a 3.-4. randiig átfordulni egy autentikusan vett randizási fázisba, akkor szerintem azt el is buktad. Egy nő érezni akarja, hogy vonzónak találod, hogy érdekled, hogy ne adj Isten kívánod; persze ez nem jelenti azt, hogy le kell teperni vagy elhamarkodni a szexet de azért azok a gesztusok legyenek meg. Ez amit leírsz egy barátság, ami nem baj kivéve ha párt keresel. És biztosan vannak kivételek, mert mindig vannak, de közel sem biztos, hogy aki ezt így "eltűri" az más paraméterében is olyan jó lesz mint egy másik nő aki viszont szeretne normális randizási fázist.

Nos, remélem segítettem pusztán építő kritikának szántam a soraim.

2019. márc. 7. 18:35
 68/101 A kérdező kommentje:

#67, kicsit flegma stílust véltem felfedezni benned. Kíváncsi lennék milyen vagy valójában....

Kis híján azt veszem ki a személyeskedő irományodból hogy te vagy a tökéletes nő, én meg a tudatlan senki. :)

2019. márc. 7. 18:45
 69/101 The pale emperor ***** válasza:
100%

Direkt ezért írtam oda, hogy építő jelleggel írtam.

Egyébként közel sem vagyok tökéletes de- szerintem te sem mindent tudó-

Pusztán csak őszintén leírtam a véleményem. Ha bántó, akkor az. 'What can I say?'

2019. márc. 7. 18:48
 70/101 A kérdező kommentje:
#69 vigyázz, mert a végén elhívlak randivacsizni! Ha már így építgetni próbálsz....
2019. márc. 7. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!